• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

marija

ziponja puno hvala! bas vam zavidimo! bojimo se da svega toga vise nece biti slijedece subote kad dolazimo + 7 dana koliko ostajemo!

gagi

mislim da æe za vikend biti extra na stazama i da æemo svi u¾ivati u lepotama Jahorine...pozdrav!

os

svaka cast na slikama............
preljepe su..........
jedva cekam da dodjemo na jahorinu............
pozzzzz   svima

aasterix

gledam slike....gledam vremenske prognoze...gledam sad i web cam.... :D :D
i sta reci nego....SUTRA DOLAZIMO-7 DANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D
pozdrav svima....a ako VIP da internet (mada nisam u VIPU)...dobivat cete friske slikice!!  ::)

boiRs90

slike su za ljubav na prvi pogled :-* a sutra cu da budem u jednoj od slika :D aaaaaa kad cemo da krenemo?!?!?  :D :D :D

ziponja

Da ne bude da je samo jucer bilo dobro.
Evo danasnje fotke , pa pozurite na Jahorinu!!!!!!!!!!!

[prilog je obrisao administrator]

mrme

Kako ti zavidim nemas pojam,al uskoro se vidimo gore.Poz i hvala za slike.

AzzazeL

Koliko ima snijega gore?
Vidim da ga ima ;D, ali koliko?
Kakva je situacija na vrhu. Da li ga je oduvalo?

irvas

ziponja, bas znas da vadis mast   >:( mislim, sta reci, ja sam bio gore pre deset dana i vreme je bilo uzasno, minus upeko, magla, led... i sad dok sedim kuci i spremam ispit i vidim ovaj RAJ na jahorini, tuga me uhvati  :'(  ... al' ajde, nek bar neko uziva. do sledece godine puno pozdrava svima i nadam se da sunce nece da otopi sav snjeg i da ce nesto da ostane do 05.01.2008  :)

neca

ja nisam bila danas i juce gore i vec sam na ivici zivica ludim.jedva cekam jutro da stanem na skije!

borderka

danas je bila i nemam rijeci... divno predivno... sunce, snijega dovoljno. kad sam se spustila u sarajevo kao da ta dva mjesta nisu na istoj planeti.
naravno sutra ce biti... moze biti samo bolje

ziponja

dA POTKRIJEPIMO TO I FOTKAMA !!!!!

[prilog je obrisao administrator]

rockanddown

Dobro ljudi ja pored ratraka vidim tamne fleke koje mi lice na prodgledala malo staza...ajde vi sto ste bili potvrdite ili demantujte.
Zna li ko sta se ocekuje narednih sedam dana, nebi smetalo da malo padne jel da?

direktorica

ajme... ako se otopi snijeg do 5. popet cu se na vrh i spustat na straznjici.  :o

sheela

Ljudi kakvo je danas stanje na stazama???? jel ima izgleda da ce padati sneg posto vidim da se svaki dan topi po malo???