• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

greeny

Pa snijeg se i slijeze. Da nije padao ova dva dana ne bi stajalo 55 vec recimo 45 cm. Valjda ::)

rockanddown

oces da kazes da obicno kad snijeg pada ne povecava mu se visina jer se on nabija. Pa moguce ako mjeris na mjesto gdje ratrak pravi stazu...ako je 55cm utabanog strava, ali ne vjerujem da je tako.

greeny

Snijeg se slijeze i na dijelovima gdje nije prosao ratrak. Jeste da je padao 2-3 dana ali slabim intenzitetom. Bilo je jako hladno pa je padao onaj sitni suvi snijeg i nije padao jako.

bg011

Za sve ljubitelje Jahorine,u galeriji sam postavio sam par slika iz marta 2006 godine,kad je bilo snega na izvoz.Sledeci put cu da postavim i iz 2007 godine,a onda naravno i iz 2008.

vip-jahorina

irvas

evo ja sam bio za vikend na jahorini, i u subotu je bilo jako hladno, oko -15 sa dosta vjetra i jos na to je padao nekakv sitan snijeg. staza je poledila na vise mjesta i jos ako vam na sve to magle brile, onda skijaksi ugodjaj i nije najbolji.  na vrhu, na kraju dvosjeda, ima zemlje i kamenja ali to se desava svake godine tako da ta informacije i nije nova. sve u svemu moram da priznam da mi je bilo dobro, bilo kakvo skijanje je bolje od sedenja kuci i blejanja u vremensku prognozu :)
put je sasvim ok. samo oprezno.

toliko, pozdrav

rockanddown

ima li kamenja po stazi kao prosle godine.
Pada li nocas?

neca

Ma ima da bude snijega do maja .Ja sam od petka bila gore, samo je subota bila uzas za skiajt zbog jakog vjetra i snijaga(jedva sam naparvila 3 zice),a juce je bilo bas fino malo magla pri vrhu al staze odlicne svaka cast OC.

aasterix

jupiiiiiiiiiiiiii  :D  :D, do 22.12 nek pada....onda ce bit taman!!!   :-X :-X

borderka

znaci vikend je biooooooo  :D :D :D :D :D :D uh opasno. jedva cekam sljedeci...

ceh

..If you don't go, you don't have a story..
..If you don't carve, get a life..