• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Popokatapetl

Zna li mo¾da VIP kada æe se aktivirati web kamera, da ne moramo gledati slike sa web kamera ostalih web stranica ?

Pozdrav  ;D

pseudonim

Slike su cool i vidim da je staza spremna ... Najbolje da se uputim u toku radne sedmice, posto vjerujem da je za vikend haos ... Ima li najnovijih informacija? Koliko snijega je napadalo? Ovamo stoji 25cm, a to mi neshto malo s obzirom da je u nizinama kisa i hladno gore bi trebalo da roka pravo???

vip-jahorina

Quote from: Popokatapetl on 13 December, 2007, 06:45:30
Zna li mo¾da VIP kada æe se aktivirati web kamera, da ne moramo gledati slike sa web kamera ostalih web stranica ?

Pozdrav  ;D

da je do nas vec bi odavno bila instalirana, ali gdje koci:
nabavka! ´
svi je silno izcekujemo

Siladi

Prvobitno najavljeni pocetak sezone je za dva dana!!!
Ima li kakvih novosti?Snega izgleda ima...Hoce li nesto proraditi uskoro,osim lifta na Poljicu???
Sta je u pitanju?Nema dovoljno ljudi,vetar,magla???Sve jedno mi dolazimo :)

Stizemo u subotu :D :D pa se vidimo na vrhu ;D

direktorica

samo 25...  :o
taman da sj* tek uglancane skije  :'(
kazite vi meni u kakvom je stanju Koliba, radi li jos  :-*

vip-jahorina

Mislis na kolibu kod termaga?
ono je uvijek ista....

direktorica

uhhh...  ;D ;D dobro, je...bila sam se zabrinula   :)  dusu dajem za njihovo kuvano vino  i ekipu iz Beograda koju ovim putem pozdravljam :D (termin od 5.1. pa nadalje ) :-*

gabrijelos

I ja isto 5.1 , sve je blize ali opet nekako sam nesrtpljiv nikad pa nikad ;D

ovaj vikend ce napadati tako da se nemoramo brinuti do ozujka nece trebati vise snijega samo dobrih minusa ;)

Onill

ima li neko da napise da li je danas na jahorini padao snijeg i koliko ga ima i da li ce zice raditi za vikend?

direktorica

to bi vip jahorina mogao javiti...
ja sam ipak predaleko....  >:( :-\

vip-jahorina

cijeli dan pada snijeg, i upravo sada pada.
:) :) :)

sasav

Onill

cool...pitali me danas ovi moji iz hipo banke...najvjerovatnije da ce mo svi za vikend onda gore:)

IvanSki

Da li ce za vikend raditi dvosed...Bilo koji...Koliko za sad ima snega???...Nadam se da ce bit skijanja u subotu i nedelju :)