• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Ski Lift

Started by Onill, 30 October, 2007, 19:41:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

sasav

vip-jahorina

ima jedno pravilo koje vrijedi sirom europe:
ako radi bar i jedna mogucnost vertkalnog transporta, a niko ti ne maze oci i sam vidis sta radi, nema vracanja para,
a opet se vracamo onom starom nacinu razmisljnja: nekad je bilo mozda tako, a sad uzmi ili ostavi, aki ti se ne svidja, niko te ne tjer da kupis kartu

ziponja

Eeeeee, naravno da me ne tera. Nisam ja u pitanju. Imam godisnju kartu pa je meni svejedno.
Ali dolaze ljudi po 600-700km .
Zar ne bi bio red da je u tim slucajevima cena niza.Barem u pola ????
Najlakse je hoces -neces !!!

vip-jahorina

isti odgovor, ziponja
na stranici http://www.jahorina.org/vrijeme.php se kaze sta radi, u forumu mozez pratiti prognoze

sasav

zana

ziponja

Nije valda da se sad kupanje u moru placa ????
Ljudi nije vazno, samo sam konstatovao. To sto se ne slazete samnom , prihvatam . Sta mogu...

vip-jahorina

nasa sestra-firma u Hr. naplacuje sve unaprijed Njemcima i nema vracanja novca, jedino ako je neka elementarna nepogoda. znaci, nema govora o tome. mozda pojednici rade drugacije, ali profisionalni princip je takav.

greeny

Jos nikakada nisam bila na moru a da mi nisu unaprijed naplatili smjestaj te pregledali sobu prije izlaska da utvrde i naplate eventualnu stetu. Ali nikada mi na pamet nije palo da se bunim, to mi je sasvim normalno. Ako ti se posreci s vremenom posreci!

marija

vip-jahorina

mi to nudimo, ali preko jedne njemacke firme, ali jos to nije zazivjelo ovdje

gamba_os

vip-jahorina

mi dovedemo negdje oko 20.000 gostiju na more, mislim da je jedana ili dvije ili tri osobe smejesana u odnosu na tu cifru :)

gordon99

Quote from: vip-jahorina on 18 December, 2007, 14:45:35
nasa sestra-firma u Hr. naplacuje sve unaprijed Njemcima i nema vracanja novca, jedino ako je neka elementarna nepogoda. znaci, nema govora o tome. mozda pojednici rade drugacije, ali profisionalni princip je takav.

Ma ja mislim da ste vi pogresno shvatili coveka. Ne radi se o tome da novac treba vratiti kad nema snega.
Naravno do bi to bilo super ali smo takvu praksu odavno prihvatili hteli to ili ne.
Covek nije spominjao sneg, nego broj ljudi na stazi.
Problem je kad snega ima.
Snega sada ima, a zice ne rade.
"On" kaze nema ljudi. E to nije nas problem.
Ja sam platio
Snega ima.
I u cemu je onda problem?
Hocu sve zice!
To sto nema ljudi? Pa nece ih jos vise biti ako tako budu radili.

JAHORINA IS THE BEST!

sasa

Ma  u  nedelju  ima  da  rade  sve  zice-  NATERACEMO  IH   Stizemooooo  :D  :D  :D