• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Ski Lift

Started by Onill, 30 October, 2007, 19:41:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Onill

vi borderi evo sada je vase vrijeme idite sada gore i bordajte dasku na ledja i lagano...nemojte mi rovati staze u sezoni..najveca glupost je sto vama dozvoljavaju da bordate po  svim stazama...

vip-jahorina

Nisnam se par dana javljao, jer smo stvarno puno radili. snijeg pade vec par dana u prekidima, nocas uveliko pada, nadam se da ce i dalje padtai. prava zima, prva idila.
no, sto smo uradili:
1. Narucili smo web cam, i cim nam dodje bice instalirana na hotelu sator, sa direktnim pogledom na stazu. naravno, iskljucivo VIP Jahorina snosi 100% troskove, ali se nadam da cete svi imati tokom cijel sezone non stop slike uzivo. samim tim ce svi nasi posjetioci moci sami znati sto, kako i koliko se desava na jahorini.

2. Ukoliko nam vremensi uvijeti dozovole, omogucicemo gostima pristup bezicnom internetu (Wireless), ponavljam, ukoliko nam vrijeme i snige, koji je trenutacno veoma obilan, dozvoli. Za sve zainteresirane, mozete nas na licu mjesta ili unaprijed kontakritai na tel sa Jahorine.

3. Upravo je smjenjen nadzorni odbro olimpiskog centra, u uskoro ocekujemo i ostale promjene u vrhu ocekujemo uskoro. samiom tim , trebale bi i stvari koje nasim gostima smetaju biti uklonjene. Mozda je kasno za neke velike pomake, pogotovo sto snijeg ko lud pada (ca. 70 cm), ali bar cemo nesto uspiejti promijenti.

3. Nadamo se da ce vrime i dalje biti ovako sniejzno, i da ce staze bit otvorene od 29.11. Naravno, stvarno nemamo uticaja, jer je neuobicajeno da ovako rano staze budu otvorene, a samim tim i sezona krene.

metrobg

Ovo su divne novosti. Kakvog uticaja mo¾e imati promena UO olimpijskog centra.
Gde æe biti instaliran be¾ièni internet.

alfa

Odlicne novosti ;Di nadam se da ce sada doci malo mladji i ambiciozniji ljudi u upravni odbor koji ce imati malo vise sluha i zelje da saradjuju prvenstveno sa ljudima kao sto su VIP-ovci u resevanju bar ti sitnijih primedbi.Za krupnije stvari su naravno potrebni i vreme i novac ali bar stvari kao sto su malo bolje uredjenje i oznacavanje staza,ciscenje satorskog puta i jos par sitnica su svakako izvodljive.

Hteo sam jos samo da aktiviram proslogodisnji predlog koji je po meni odlican(koliko znam nije ostvaren prosle godine ili ne bar kako je predlagano) a to je da se organizuje neko okupljanje svih ljudi sa foruma u jednom od Jahorinskih lokala.Jedan dan u sedmici bar tokom spica sezone ili ako VIP ima neki bolji predlog.Veliki pozdrav svima i vidimo se uskoro...

neca

podrzavam ideju zasto ne neka zajednicka cuga za ljude sa foruma!

boarder

neki mali banket   8) 8).a to je na ovim domacim.....poz

alfa

vip-jahorina

UH, :o
ljudi imamo posla preko glave, a vjerujte mi ja sam jedan on onih sto bi stalno lumpovao,
ali nisam u prilici za organizaciju, ali ako se neko dobrovoljno prijavi, ja cu mu preporuciti prostor (mada mi ne padam nista adekvatno na pamet).

Znaci na terenu smo 12-18 sati dnevno, Jahorina nikad popularnija, znaci nikad vise posla.....

JoPo

znam da sam mozda na pogresnoj temi,no mozete li mi reci dali ima staza za nas bordere i skakaonice za trikove??

mozda se vidimo ove sezone

HVALA UNAPRIJED :)

gagi

vip-jahorina

ima mali snow board park kod staze olimpijskog slaloma.

gagi

mora da jaaako mali  !!?

sasav

JoPo

hvala vam za odgovor bit ce ludovanja ove sezone.

jedva cekam da dodem gore ::)

ziponja

Zasto je , kada radi samo lift poljice ili mozda jos jedna zica cena karte ista kao da sve radi pa mozes birat gde da vozis. Zar to nije cista prevara. Platim kartu da se vozim gde hocu, ali moze samo na jednom liftu. To stvarno nije u redu !!!!!!!
Ili neko zna matematiku  ????