• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Poskupljenje

Started by magbet, 20 October, 2007, 14:28:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

magbet

sasav

irvas

Da li ovaj desetodnevni ski pas, koji i jeste najpovoljniji, vazi duz cele sezone?

vip-jahorina

da, 10 dana po zelji iz cijele sezone.

alfa

Nikome nije svejedno sto se poskupljenja tice ali sta da se radi.Mislim da je u pitanju malo monopolsko ponasanje ali opet monopola ima tamo gde je on moguc pa cemo zato stoicki podneti to poskupljenje.Poredjenje sa drugim ski centrima mislim da nije u redu jer ko je god bio negde vani na skijanju zna sta dobija za tih 20 do 32 eura(koliko su u proseku cene ski pasa).Jedino sto bi mogli promeniti je prenosivost visednevnog ski passa jer koliko god on izgleda povoljniji ako je lose vreme(a mora te zakaciti koji dan) on postaje dosta skuplji jer jednostavno propadne taj dan pa cena dosegne evropski nivo.Ne bi da zvucim kao da nesto zameram jer sam iskreni zaljubljenik u Jahorinu ali bi takve sitnice svima mnogo znacile i zimovanje ucinile lepsim.Veliki pozdrav svim ljubiteljima Jahorine a narocito VIP-ovcima koji su tu uvek za pravovremenu informaciju i pomoc...

Vidimo se uskoro

vip-jahorina

ima tu svega:
OC Jahorina i OC Bjelasnica kreiraju cijene tako da su iste u oba centra. to je zalosno, jer se negdje tamo radi cjenik ski passa u odnosu na konkurentnu planinu.
s druge strane, opet ne mora se gledati sta i kako radi konkurencija. mada bi po toj logici jahorina trebala biti skuplja, jer nudi punu, puno vise.
na svoju ruku cijene formirati bez obzira sta i kako radi konkurencija, malo je glupo.
ali da mi odlucujemo, poskupili bi samo ukoliko stvarno poskupe popratne stavri kao nafta, struja itd. sto se ove godine i dogodili kao sto svi znamo, odnosno ukoliko se usluga poboljsa.

sto se tice prenosenja ski passa: za 6- i 7dnevne je to skoro nemoguce, ali zato se nudi opcija: 5 i 10 iz cijele sezone. za goste koji dodju na 7 dana to neigra nikakvu ulogu, ali za vikendase i goste iz blize okolice (mada imamo puno vikendasa iz Srbije i Hrvatske) to nesto znaci.

Ja skijam redovno po svim vecim EU centrima, i znam da nigdje se ne moze prenostiti ski pass (7dnevni), i vraca se novac ako niti jedna zica ne radi. ali koliko ja znam to se nikad nije dogodilo, jer bar jedan lift uvijek radi. tako je i na jahorini.

znaci - daj nam Boze snijega bez vjetra, i bicemo svi zadovoljni.

irvas

Danas sam èuo da æe cena dnevnog ski pasa biti 40 KM i interesuje me da li je to neka dezinformacija ili je to za stvarno!?

sasav

Cijene su veæ formirane i neæe se mijenjati .

sasav

sezonske karte su veæ u prodaji

skydiver

Ne znam cim opravdavaju ovo poskupljenje ali opravdanje zbog povecanja troskova ne stoji jer cijena elektricne energije je ista kao i prosle zime.

Onill

da 30 eura kazes....ali znas li ti kakva je zicara koja kosta 30 eura?
taj ski pass za te krsne zicare na jahorini je abnormalno preskup...jer su zice stare i PRESPORE i gase se dosta rano!
Tako da poskupljenje...ne opravdavate nicimm..

sasav

Onill

ma meni je dobro imam stelu pa dobije karte:)

AllEyezOnMe

Pitanje od mene... Koliko kosta da se iznajmi SKI oprema? znaci skije, pancerice i stapovi... cini mi se da sam prosle godine placao oko 35 eur za sedam dana