• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Predlozi za pobolj¹anje usluga na Jahorini naredne sezone

Started by sasav, 11 October, 2007, 20:32:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

inque

ma to je fora  8)
al' ne mozes tako izderani su i skijasi, samo sto ce malo koji pasti na guzu :P
Snowboarding makes me happy!

boarder

pozdrav narode.dragomije da vam je palo dosta snijega.vi koji ste dole nemojte se dvoumiti nego pravac jahorina?!,pa sta ima bolje od planine zatrpane snijegom??!....dobro cevapi kod zelje su isto jako dobri :).jos bi se samo nadovezao na par ovih komentara ispred mene vezano uz boardere,odvojene staze,skijase...ja neznam  sta je na bjelasnici al jos nikad nisam cuo da u nekom zim. centru ima zabrana koristenja piste za boardere. ako je to stvarno istina onda je to smijesno.a sta ce se desiti kad boarderi postanu dole vecina?? onda ce skijasi dobiti neku pistu u "cosku" jeli? do prije deset godina u austriji moglo se malte ne na prste dvije ruke izbrojiti koliko ima na pisti boardera.a do danas je to doslo na pola pola,ali nitko nitkog ne gura s piste.ok netrpeljivosti ima al to je visi iz vica,zajebancije.bar sto se bordera tice.boarderi su za njih napusene,pijane budale....a oni su za boardere staromodni oldtimeri,s dvima motikama u rukama,sest kila teskim cipelama na dvijema letvama...i tako u nedogled,al nitko nikog ne gura na sporedne piste.a to za izderano je zato jer volimo nekad sjesti na sijeg :-X,ma sjelibi i vi da mozete :P.pozdrav

Onill

bas gledam svjetski kup u bordu...daj ne kenjaj...i uzmi tu dasku i razbij si od glavu.com

Onill

problem sa cestom nije nikada bio pa ni 2003 kad je je snijega bilo ko u prici....uvjek su ceste rasciscene....

alfa

Nije mi zelja da se raspravljam ali put prema Satoru se uopste ne cisti.Kako smo ovde od VIP-ovaca saznali problem su parkirana auta uz put i nemogucnost rada masina za ciscenje snega a narocito taj deo kod Peegy-a.Kako smo ovde procitali u planu je izgradnja kruznog toga kroz Sator.Onil,od 2000.g sam gore i znam o cemu pricam a i vecini gostiju naselja Sator to je problem.Cak i prosle godine kada je bilo jako malo snega kod Peegy-a je bila ledena ploca koja se nije mogla savladati a i ostatak puta je bio pod ledom i snegom.Zato sam i naveo ovo kao jedan od problema koji bi nam svima mnogo znacio i nema razloga davati ljudima ovde pogresne informacije.

Marija,naravno da ce vam uvek neko gore pomoci a jedno od resenja je parkiranje malo nize od Peegy-a jer je do tamo put daleko laksi i prohodniji i bice vam lakse koristiti auto.

Veliki pozdrav svima...

Onill

onda resenje je jednostavno ne idi u naselje sator:P :D

alfa

Resenje je da ti ne dajes pogresne informacije,pogotove ne porodicama sa decom kome ovo mnogo znaci.Ja sam u naselju Sator vec 7 godina i nadam se da cu jos dugo dolaziti gore a ovde sam ostavio komentar jer je tema PREDLOZI ZA POBOLJSANJE USLUGA NA JAHORINI NAREDNE SEZONE i jedina namera mi je bila da ukazem na sitnice koje bi svima nama mnogo znacile.

Onill

pa ne moze ni auto svako parkirati gdje god se hoce ja sam prosle godine parkirao 400 metara od vikendice...al mi nije palo napamet da ovdje nesto urlam...zatrpano pa zatrpano...ako moze ralica da prodje proce sigurno...

alfa

Dragi Onill,kao prvo ne znam odakle ti uopste ideja da ovde neko urla a kao drugo(zao mi je sto se moram ponavljati) ovo je tema o poboljsanju usluga na nama omiljenoj planini.I ja parkiram na donjem parkingu i nije mi problem da pesacim(iako bi radije isao kolima) ali davati informacije porodicama sa decom da je sve ocisceno(a i ti parkiras 400 metara dalje u sezoni u kojoj je bilo jako malo snega) jednostavno nije u redu.Forum je tu da razmenimo iskustva,informacije i sve ono sto bi nam pomoglo da nam odmor bude sto lepsi.Ako si citao ovde sam jedan od onih koji vecinu stvari hvali(uredjenje staza,VIP-ovce na blagovremenim i tacnim informacijama,usluga) a ne vidim ni jedan razlog zasto se jos neke sitnice ne bi ispravile i zimovanje ucinilo boljim.
Pozdrav svima...

sasav

Marija mislim da nemate razloga da se brinete kao ni da koristite vozilo svaki dan sve sto vam je potrebno imate tu a djeca mogu da uce skijati i na platou ispred ©atora.

Iðe Torcida

sta ste se odma napalili..vidim da i ostali kritiziraju..evo recimo sto se smjestaja, hrane, zabave itd tice, to je PERFEKTNO...
i opet dolazim ove godine (mozda to nisam trebao reci :-X ;)