• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

smje¹taj - parking i pristup automobilom

Started by marija, 07 September, 2007, 12:47:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

alfa

Put se relativno dobro odrzava ali ako padne dosta snega nastaje problem kao uostalom i svugde.U svakom slucaju vec tu neko priskoci u pomoc i necete ostati zavejani a ako vec pada sneg postoji uvek pouzdani taxi prevoz za vecernji izlazak.Vikendice ce vas sacekati uglavnom ociscene ali sledecih sedam dana se sami brinete o uklanjanju snega.Nadam se da sam bar malo pomogao,veliki pozdrav...

vip-jahorina

Pizzeria + rostilj eskimo + etno,
kafic peggy,
restoran winter
mozda bude jos nesto

vip-jahorina

posalji upit preko http://www.jahorina.org/kontakt.php objasni problem oko parkinga. dame ce biti usluzne

Sasha

Zamolio bi za jedan savijet - dolazim na Jahorinu evo sad vec 5. godina za redom - uvijek nam se svasta izdesava s autom (napada snjeg, led) i uvijek imamo problem sici od hotela Sator do Rajske Doline. Ove godine odsjedamo u pansionu Snjesko pa mi jedna shema pada na pamet. Ostaviti auto kod hotela Kristal gdje mislim da ima i video nazor i onda taxijem to apartmana. Ne diram auto 7 dana i taxijem nazad do auta.
Zahvaljujem na komentaru.
Pozdrav svim ljubiteljima Jahorine!
Sasa

Sasha

stvar je u tome sto se ne zelim panjati na planinu - ostavim auto u Rajskoj dolini i mirna Bosna :)
jednom nam je zapadao snjeg i cijeli dan smo se izvlacili - usput se napili kopajuci, no o tome neki drugi put....

Onill

nista ljepse nego napit se kopajuci...odvalis branik...polomis retrovizor..a tebi tako svedno......boli te briga...
evo jedna scena iz 2003 godine mi na jahorini i ja parkirao pred hotelom lavina snijega 3metra...ludlo...obavjest na hotelu da se preparkiraju auta na drugi parking da bi se ocistio isti bagerom...mene boli lagana briga bas cu sada ici preparkiravati auto sa parkinga ...ja dosao sa staze samo moje auto na parkingu pod brdom snijega bager sve zgrno na moje auto...znas koliko sam se sekirao 5sekundi...nov audi...usao sam samo nekako unutra i u stilu james bonda pun gas dodo i izletio iz gomile audiju nista...jer realno gledajuci sta moze audiju da bude :D...i prodjem pored onog s bagerom sa blagim osmehom ;D