• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Prvi snijeg

Started by gabrijelos, 05 September, 2007, 10:45:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

carrie

novembar je, hocemo li malo moderirati stranicu  ???  vrijeme i visina snijega stoje vec 8 mjeseci, snijeg se ucrvao...
elem zanima me kao i sve ostale ima li kakvih nagovjestaja o pocetku sezone...kad se ocekuje, kakvo je stanje gore... ?

zum

ukoliko si obratio paznju, na stranici http://www.jahorina.org/vrijeme.php pise:
Sluzba "Ski Info" pocinje sa radom opet otprilke 15.12.2007.
snijega niti nema da bi se ucrvao. sta mislis koja zica radi?

gabrijelos

predlazem da ako ce sezona poceti 29.11 kako je Sasav rekao i ako tada bude snijega da "Ski info" pocne takodjer tada s radom

vip-jahorina

naravno, cim sezona krene, SKI-INFO pocinje sa radom. oficijelni start je 15.12. da li ce prije krenuti to zavisi iskjlucivo od vremenskih prilika.

anapicic

Dajte ljudi da se i ja malo javim, :) samo citam sta vi pisete i kako se kacite oko pizdarija.. nema od toga koristi..
sta je?? ucrvali ste se i svi bi skijali isti cas?? ;D
..dobro su rekli,dajte strpite se jos malo.. zar nije divno ovo iscekivanje kad je Vip rekao da mirise na snjeznu zimu? Pa to su najljepse vijesti..
..ja sam odlicno skijala i prosle godine,dolazila sam svaki put kad bi ikakva prognoza davala nadu i kako je reko gabrijelos, skijala sam tocno 25.3 i jos cuvam ski pass..
..znaci bez topova i na ne Bog zna kakvoj nad.visini skijali smo u proljecu... to se zove Jahorina..ljepotica planina..
nemoze mi je zamjenit sto Austrija..

eto misljenja mene,jedne male s mora..  8)

vip-jahorina

icekivanje zna biti slatko, pogotovo kad su prognoze dobre ..... ::)
Preko Vikenda je turisticka Berza na Jhorini u hotelu Bistrica. Mi cemo biti tamo, pa se nadam da ce neko doci...
A ako bude neko dosao, a cita redovno ovaj forum, doceka ce ga domaca sljiva i ponesto jos ....

sasav

snijeg pada, ako sutra poðete na Jahorinu obavezno zimske gume ja sam sada jedva dosao do kuæe.... :)

gabrijelos

Nadam se da je ovo onaj "prvi" pravi snijeg koji se nece otopiti za 2 dana i da je to najava zime i pocetka :)

pa da konacno se zahukta ono pravo kako treba
i da ovaj topic postane off i da krene Stanje na Jahorini 6.dio ;D

sasav

sasav

pogledajte najavu vremena za Jahorinu          p.s. obratite pa¾nju na temperaturu

http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?c=&f=&idg=67&idz=5&kv=35859&idf=4339&Submit=Pretvori

gabrijelos

predprosla godina je bila dobra, neka i ova bude takva, u biti nama treba samo obicna zima

Samo nas izvjestavajte vi koji imate privilegiju cesto biti na jahiorini

sasav

Jutros hladno, snijeg pada, visina snijega oko 40-ak cm. 

Pozdrav sa Jahorine

gabrijelos

Sezona je na vidiku ;D ;D ;D

Onill

sezona se primakela...ne mogu da vjerujem da sada ima toliko snijega pa vise nego prosle godine u februaru...ludlo:)

Onill

sezona se primakela...ne mogu da vjerujem da sada ima toliko snijega pa vise nego prosle godine u februaru...ludlo:)
mislim da je vrijeme da montirate kamere!