• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

stanje na Jahorini - 5 dio !

Started by vip-jahorina, 07 March, 2007, 20:46:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

otvorena je nova tema vezana za MASTER PLAN:
http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=298.0

ovdje je tema: stanje na jahorini

tkd

pitar

E, 'vako.. Bio sam danas na skijanju i situacija je slijedeca. Snijega ima jos za skijanja i vjerovatno ce biti do iduce sedmice, mozda i duze. Temperatura kod Ogorjelice 1 dvosjeda (na mom autu) je pokazivala 1.5 stepen oko 11am. Staze su uglavnom ok, sa malo celavih dijelova, ali generalno u boljem stanju nego u februaru. Snijeg se topi i vrlo je tezak za skijanje, tako da oni malo slabiji trebaju biti oprezniji. Cijeli dan je bilo oblacno sa kratkim suncanim intervalima. Vjetra pa skoro i da nije bilo. Poslijepodne se navuklo malo vise oblaka i pocela je padati ledena kisa koja ce se vjerovatno tokom noci pretvoriti u snijeg (posto u Sarajevu jos uvijek pada kisa i prilicno je hladno). Od liftova radio je dvojsed Ogorjelica 1 i tanjirace Poljice i Olimpik. U zadnje vrijeme je palo nesto svjezeg snijega tako da jos ima cjelca, ali opet napominjem, prilicno je tezak. Ja se nadam da cu i sutra na skijanje. Inace skijasa slabo ima tako da je to dodatna pogodnost....

Onill

Drago mi je na ovom odgovoru znaci bolje mi je u subotu ici u zagreb u shoping...Jahorino vidimo se
sljedece godine!
Pozdrav za sve! ;)

skydiver

Narucite lijepo vrijeme sutra dolazim ....  :)
Vidimo se na stazi.

zedhus

Sre  04.04.07.   13 h oblaèno sa snegom  -5 °C 5 m/s severni 97 %  sneg 12 kg/m2 
Sre  04.04.07.   19 h oblaèno sa snegom  -8 °C 6 m/s severni 96 %  sneg 9.9 kg/m2 
Èet  05.04.07.   01 h oblaèno sa snegom  -9 °C 4 m/s severni 97 %  sneg 5.9 kg/m2 
Èet  05.04.07.   07 h oblaèno sa snegom  -8 °C 3 m/s severni 97 %  sneg 2.4 kg/m2 
Èet  05.04.07.   13 h oblaèno i suvo  -5 °C 3 m/s severni 98 %   
Èet  05.04.07.   19 h oblaèno sa susne¾icom  -3 °C 2 m/s severoistoèni 99 %  sneg 1 kg/m2 

IZGLEDA DA SMO JO© U IGRI !
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

sb pride

©iroki Brijeg free raid T.

pocahontas

hei..zasto su podatci od28.marta??ja dolazim u cetvrtak u sarajevo pa me zanima cemu bi se mogla nadat vezano uz jahorinu..

pocahontas

@sb pride.. slike bi nam odlicno dosle..hvala ti

i imam jos jedno pitanje..karte za skijanje su iste sad kad je polusezona i kad rade3staze kao i inace??

tkd

Onill

ma pun mi je k.... ove sezone i nekvalitetnog skijanja...nek skijanje ganja mene , a ne ja njega...dosta ljut sam na ovu sezonu...nek padne sto metara snijega nek se jebe dosta odo na more! ;D

sb pride

evo ih, nisam stigao ranije

slikano mobitelom, ali dobro se vidi, pozdrav
©iroki Brijeg free raid T.

tkd

Onill

Jahorina
04.04.2007. 08:00 h
Visina snijega: 30 cm
Temperatura: -1 C

tkd