• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

stanje na Jahorini - 5 dio !

Started by vip-jahorina, 07 March, 2007, 20:46:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skydiver

Pada li gore sta, u BL samo kisa?

gabrijelos

nadam se da vam polako stize hladnije vrijeme i padaline od nas sjevernih susjeda ;D

steta sto ne radi vise sluzba vremenske iako nije bila azurna uvijek je dobro doslo neka inf.  ;)

zelim vam puno snijega a sebi zelim da se vidimo uskoro na jahorini ;D

gabrijelos

nadam se da se VIP nece ljutiti evo informacija s jednog drugog foruma:
"najsvjezije informacije: na Jahorini 30 cm novog snijega i dalje pada. Sve zice ce raditi ovih dana"

vip-jahorina

VIP se ne ljuti.
snijeg pada, ima ga novog i to prilicno. ja nisam na jahorini nego u lijepom dubrovniku, pa se nadam da ce sto vise napadati da se pred kraj sezone iskijamo.

Onill

sad si nasao ici u dubrovnik kad tek pravo skijanje pocinje!
vracaj se i izvestavaj!

vip-jahorina

Onill

tkd

gabrijelos

Ski info proradio izgleda da ce odraditi par prekovremenih dana ovaj mjesec  ;)

zavidim svima koji ce ovaj vikend ici na Jahorinu nadam se da ce opstati snijeg do iduceg vikenda pa cu i ja jos jednom do Jahorine ako mi daju godisnji

cim padne snijeg zivne i forum i raspolozenje ;D

anapicic

Upravo sam dobila poruku od prije na Jahorini, kaze zena da ima snijega na pretek, oko 50 cm sigurno i da neprestano pada..daj boze snjega i nocas i da ode u minus i eto i nas sedam-osam dubrovèana gore za vikend..  ;)
pozdrav svima

skydiver

@ anapicic
Dobar ti ovaj username, jel ovaj drugi dio od  prezimena ili...  ;)

Schomi

pohvale i od mene za nick  ;D

vip-jahorina

kako bi bilo da nastavimo o stanju na jah? :D

irvas

pozdrav svima, i vip da te pitam kakvo je stanje trenutno na Jahorini ? Da li obecava jos koji dan skijanja ?
Hvala  ;D

anapicic

bad boys.... ;D

mene isto zanima rade li sve zice?? ..ski info kaze olimpik i zeljo, ali samnom dolaze pocetnici pa nista bez poljica..  :-\

aj dragi vip..poma¾i s informacijama..

thanx