• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

stanje na Jahorini - 5 dio !

Started by vip-jahorina, 07 March, 2007, 20:46:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

tema je "stanje na jahorini"
ali iznimka: Ponuda

ZORAN NS

sasav

ski lift Zeljo , Dvosjed Ogorjelica  2   i Poljice i ski lift Poljice

ZORAN NS

HVALA PUNO! A STANJE STAZE ? ©TA SU TVOJA OÈEKIVANJA ZA VIKEND PO©TO VIDIM DA TEMPERATURA NEÆE BITNIJE SKAKATI OD NULE?

sasav

drzi se sli lifta zeljo i Olimpika ako ga poprave i imaæes dobro skijanje. Od petka do nedelje na Jahorini je dr¾avno prvenstvo

gabrijelos

evo stavio sam par slika sa ogorjelice1 slike su od ponedjeljka, staze su bile vrlo dobre jedino popodne popuste

slazem se s pretpostavkom da ce zeljo i olimpik biti dobri za skijanje

vip-jahorina

gabrijelos je ovdje objavio slike: http://www.jahorina.org/forum/foto/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0

zeljo i olimpik su u potpunosti od 12 sati zaklonjeni od sunca, samim tim snijeg se ovdje zadrzava duze negoi inace. osim toga, staze su malo teze pa dosta gostiju izbjegava ova dva lifta.
po meni se radi o dvije najbolje staze na jahorini (rajska i ssk)

ZORAN NS

APSOLUTNO SE SLA®EM SA VIP-OM ALI ©TA ZNAÈI ODR®AVA SE PRVENSTVO? HOÆE LI MOÆI DA SE SKIJA PORED TAKMIÈARA MALO SASTRANE DA IM NE SMETAMO?

vip-jahorina

na stazi ssk se vjerovatno nece moci skijati (to je ona krajnja, lijevo od lifta express. nisam siguran, ali mislim da ce i on bit zatvoren.
ali je rajska slobodna kao i lift zeljo

gabrijelos

zao mi je sto se sabo slike vide prebijelo je, kod mene na kompu je drugacije, ali bolje da se bijeli nego da je zemlja

nisam mogao vjerovat da su staze tako dobre

jos ako padne snijeg iduci tjedan kako najavljuju bit ce jos uzivanja u snjeznim radostima

sasav

prvenstrvo BIH je na stazi Ogorjelica II  tako da ce staze na Olimpiku biti slobodne

ZORAN NS

HVLA LEPO ONDA SE VIDIMO GORE :D

Onill

evo snijega evo zabave...kako gledam na vijestima prvi ozbiljnije snijeg se najavljuje za par dana...da covjek ne povjeruje....

tkd

©TO MI SE SVIDJAJU OVE PROGNOZE!   

SNEG ÆE NAS OGREJATI U SRED MARTA!!!  ;D  ;D  ;D

TRI PUTA URA!   URA! URA! URA!

KO JE REKAO DA JE SEZONA ZAVR©ENA?  ???

VIDIMO SE ZA VIKEND!

zedhus

Uto  20.03.07.   19 h oblaèno sa snegom  -3 °C 5 m/s ju¾ni 84 %  sneg 5.5 kg/m2 
Sre  21.03.07.   01 h promenljivo oblaèno sa snegom  -4 °C 4 m/s ju¾ni 89 %  sneg 1.9 kg/m2 
Sre  21.03.07.   07 h oblaèno sa snegom  -4 °C 4 m/s ju¾ni 89 %  sneg 4.1 kg/m2 
Sre  21.03.07.   13 h oblaèno i suvo  -3 °C 3 m/s ju¾ni 71 %   
Sre  21.03.07.   19 h oblaèno i suvo  -3 °C 0 m/s severni 83 %   
Èet  22.03.07.   01 h oblaèno i suvo  -4 °C 2 m/s jugozapadni 91 %   
Èet  22.03.07.   07 h oblaèno i suvo  -4 °C 1 m/s jugoistoèni 89 %   
Èet  22.03.07.   13 h oblaèno i suvo  -2 °C 3 m/s ju¾ni 73 %   
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!