• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 4 dio!!!

Started by Onill, 22 February, 2007, 15:31:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Onill

ja sam bio  7 dana skijao 4 dana ne zalim se...3 dana je vjetar ludjacki duvao...al sam se banjao dole na ilidzi pa ajde nekako sve ispade ok...al skije su izderane od kamenja...al jebiga...ako bude ok dolazim na tri dana za vikend...

vip-jahorina

ja sam sigurno 20tak dana skijao na jahorini, i imam samo jednu "crtu" na skijama.
znaci ima malo i znanja. ako vozis ko lud po mjestima gdje ima kamenja, pozdravi se sa skijama.

kao sto rekoh, ove sezone nisu staze bile zatvorene zbog snijega. nevrijeme kje nesto drugo.
ako ne moze onda ne moze i tako je sa vjetrom i maglom.

Onill

ma dobro sada ...mozemo razglabati o tome do besvjest...reci mi jedno do kada rade zice da li je to kraj marta ili do kada ima snijega?

vip-jahorina

@aasterix
hvala - zadovoljni gosti i mi smo presretni.
a ovi nasi panicari, jednostavno nemam volje vise odgovarati 100 puta na ista pitanja, panicarenje ....
do sada je bili snijga, moglo se skijati, svi gosti su odusevljeni bili.

zato: i dalje nam dobrodosli.

kico

http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=33513&idg=67&idz=5&idf=3438

Evo jedan link gdje je sve detaljno opisano (hahaha gadjaju vrijeme u sat ??? ???) ali ako pogode moglo bi biti skijanja ovaj vikend.

Onill

VIP imas li broj od hotela winter i valjali to sta posto vidim da je najeftiniji?

vip-jahorina

sb pride

©iroki Brijeg free raid T.

MarkoRP

Pozdrav ekipo
Za vikend dolazim na Ekonomijadu u Sarajevo, pa sam mislio u subotu i nedjelju malo isprobat board na planini (ako ce biti snijega). Kakva su predvidjanja za vikend? Jel ima mozda neko da mi ponudi prijevoz na planinu iz Sarajeva, bio bih stvarno zahvalan? Ako moze odg. na mail. Hvala.
Vidimo se za vikend.

jso

znaci prognoza za vikend je stvarno KAMENJAR,cim je cenzurisan
sram Vas bilo,sve sto je realno a vama se ne svidi ,skinete sa foruma
SRAMOTA
>:( >:( >:(

zedhus

Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

Onill

pocahontas

ja stvarno neznam sta je vama ljudi..gle,kome se neda ic nek neide i bok..zasto maltretirate vip..nije bas da je na njima da naprave snijeg..s obzirom na uviete stvarno rade sve sto mogu..a oni koji stvarno zele skijat i bordat doci ce gore i liepo se provest..iskoristit to sto mogu..hvala vipu na svemu..