• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 4 dio!!!

Started by Onill, 22 February, 2007, 15:31:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Onill

za pracu pitam iz razloga sto ona dosta rastereti guzvu, a sto se tice strmih staza za mene koji skijam 20 god nije problem 8) a zar na jahorini ima strmih staza?

tuna

Quote from: Onill on 27 February, 2007, 23:32:02
za pracu pitam iz razloga sto ona dosta rastereti guzvu, a sto se tice strmih staza za mene koji skijam 20 god nije problem 8) a zar na jahorini ima strmih staza?

nema

zedhus

Ajde VIP, prièaj...
Danas je 28. a info vam je od 26.!
Znam da webcam govori za sebe, ali treba nam info o vjetru, temperaturi, ¾ièarama...
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

vip-jahorina

idealno za skijanje je danas!!!!
snijega ima, temperatura oko nule, a suncu nema kraja....

Pegi

Uh danas...
A mene brine sta ce biti do subote dok ja dodjem ::)

vip-jahorina

ne mora nista to znaciti. stalno se mijenjaju prognoze.
vazno je da je preko noci (a trenutno jeste) temperatura u minusima.

Onill

ici za vikend ili ne ici pitanje je sad? ::)

Pegi

Mori me isto pitanje...
A 300 kilometara je u igri  ::)

Onill

250 km je u igri ali kako gledam za vreme.yu za jahorini najavljuju neke jebene padavine u subotu...

vip-jahorina

danas je srijeda. do subote se moze promijeniti dosta toga. jednostavno pratite forum i ne dizite tenzije.
u petak ce te vidjeti sta je i kako.
ali kako se meni cini, vrijeme je veoma nestabilno, sto znaci da bi moglo biti novih padavina. ski sluzbe su stvarno odradile i rade maximalno dobro, tako ako bude i malo sanse da se nesto uradi, bice skijanja. kao i dosada mi nismo niti jedan dan imali zatvorene staze zbog nedostataka snijega, a toliko prasine su pojedinci dizali i uspanicili hiljade ljudi koji citaju ovaj forum. na kraju su svi skijali.

Onill

da su skijali to stoji ali da je bilo kvalitetno skijanje to...vise manje...

vip-jahorina

meni je bilo kvalitetno. ja ne znam sta neki ocekuju. u cijeloj europi nije bilo "kvalitetnog" skijanja - bio sam ove sezone u Lungau, Katschberg, Flachau, Val d'Iseru, Chamonixu, pa nisam bolje nego na jahorini skijao.
ako tebi treba 2 metra snijega za kvalitetno skijanje, kako stvari stoje - board ces morati na klin objesiti. :-[