• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 4 dio!!!

Started by Onill, 22 February, 2007, 15:31:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zedhus

Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

Pegi

27.02.2007.god.

Temperatura u 8 èasova: -3 C

Visina snijega 40 cm.

Vrijeme:oblaèno sa snijegom

Ski info
1.Beby lift
   Radi
2.Lift Poljice    Radi

3.Dvosjed Poljice
   Radi
4.Dvosjed Ogorjelica I
     Radi
5.Dvosjed Ogorjelica II
    Radi
6.Lift ®eljo
     Radi
7.Lift Olimpik
   Radi
8.Dvosjed Skoèine
       Ne radi

dekki

nemoj da se ljutis, ali sada je 12.00,a ta informacija je o 8.00
a na kameri deluje kao da se smrcilo zestoko,pa me zanima sta se desava SADA

zedhus

Gdje je sasavi???Alo,momak!Okopnismo!

meri

Hvala Pegi i na ovim informacijama.
Imam pitanje za VIP: kazu da je na Praci skinut lejzer prije neki dan. Da li to znaci da ce se moci dzaba skijati ukoliko puste stazu ili je rijec o privremenoj mjeri?

Pegi

Evo sam dobila info s Jahorine  >:(
Nazalost, snijeg koji je pao da nije dovoljan, da je od 20-40cm snijega da je puno rupa i kamenja...
I da se ne isplati otiæi. :'(

jso

pozdrav rajo,sa ima?
more li se skijat danas?

sasav

Quote from: meri on 27 February, 2007, 12:15:05
Hvala Pegi i na ovim informacijama.
Imam pitanje za VIP: kazu da je na Praci skinut lejzer prije neki dan. Da li to znaci da ce se moci dzaba skijati ukoliko puste stazu ili je rijec o privremenoj mjeri?

privremena mjera lejzer sa racunarom se mora cuvati pa nije uisplatno da covjek cuvadvije stvari.

Staze su prekrivene snijegom iako je snijeg spor jos uvijek se moze naci kamen ponegdje. Sve u svemu kako je bilo sada je cista 10 samo da ostane hladno i da se zadr¾i ovaj snijeg.

meri

Hvala na informaciji. Malo je nedostajalo da skoknem gore na sat-dva i licno provjerim. Ovako dolazim sutra pa sta bude. Vec me nervira ovo pada-ne pada a sve rekla-kazala, pogotovo sto u rubrici Vrijeme stoji jucerasnji datum i stanje sa zicama. Jest da nije uvijek vjerovati onim deklarisanim centimetrima ali bar se vidi trend tj. opada li ili raste. Mislim snijeg, ha, ha, ha.

Onill

imal informacija sta je kako je? koliko je palo? radel zice?

vip-jahorina

stanje je puno bolje nego prethodnih dana. palo je novog snijega, i pada dalje (sa prekidima).
jaka je magla bila pa je par staza bilo iz siguronosnih razloga zatvoreno.

izvjestaje tipa: "ima kamenica" mozete zaboraviti. kamenica ima i na 1,5 m snijega,
uvijek ce ih biti, pogotovo na prelomima. treba samo znati ta mjesta zaobici.

praca je i onako van pogona, tako da laser za citanje karata za sada tu ne igra nikakvu ulogu.

Onill

znaci da nema snijega dovoljno da bi praca radila?

inque

heej Onill nemoj da te praca obeshrabri, daj malo avanturistickog duha baci se na strmije staze ;) ogorjelica ruullzzz!!  8)
Snowboarding makes me happy!

vip-jahorina

ako pratite izvjestaje, vidi se da prace vec danima ne radi.

zedhus