• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 4 dio!!!

Started by Onill, 22 February, 2007, 15:31:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

sasav

sb pride

©iroki Brijeg free raid T.

sasav

isao sam van ponovo je poceo padati sitni snijeg . Sada sam mjerio ima novog snijega 18 cm temperatura je -4 stepena i oblaci su nisko te mislim da ce padati do jutra.

dekki

iz tvojih usta u bozje usi,pa neka pada celu noc ;)
hvala ti jos jednom za izvestaj

Onill

treba nam obilan snijeg da bi mogli fino skijati za vikend barem 50 centi

sasav

pa ja se nadam da bi mogao biti 50-ak cm do jutra

zedhus

Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

nauseayu

Juhu!
Zedhus...samo smireno i opusteno...a za svaki slucaj jedan bromazepam od 3mg...i sigurno ce biti snega celu noc.Evo..ja odlazem Jahorinu citavu sezonu a samo mi je 2h daleko..i zavrsih u Borovecu.Nije lose..ipak Jahorina je Jahorin.Ii eto mene za vikend.Samo neka pada.Pozdrav za sve

zedhus

3d

zedhus

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:oLJUDI ZAVALJALO JE MOMAÈKI!! :o
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

SILE

Kakva je situacija danas za skijanje ???

meri

Quote from: pseudonim on 26 February, 2007, 16:34:49
Ko skinu one slike? Ono shto sam vidio je stvarno brootal ... Ako ti mislish da je drugachije onda izadji na stazu i slikaj da ljudi vide kako izgledaju staze.

Ova sezona je svima bila losha ... Austrijanci su izgubili milijarde eura, a vi sada neshto pokshavate sakriti cinjenice. Nije to uredu!!!
Vise slike od petka nisu ni bitne. Jahorina je promjenjiva planina, sto je danas ne mora biti suta. Eto, ja sam u petak skijao po blatu, vec u nedjelju je to blato bilo zamrznuto i moglo se fino proci. No, to je davna proslost jer je pao novi snijeg. Iz iskustva znam da ako u Sarajevu pada kisa na temperaturi od 3 do 5 stepeni, gore mora padati snijeg. A bilo je dovoljno 15-tak cm. Znaci, zaboravite slike blata (ja cu opet donijeti nove za mjesec dana, ha, ha, ha) skije na rame i pravac Jahorina. Ja odoh u srijedu, isao bih i danas ali u rubrici vrijeme stoji stanje od juce pa ne znam koje zice rade i koja je temperatura gore.

dekki

svaka cast na lepim vestima

ima li ko gore da kaze kakvo je stanje,na webcam se nista ne vidi?
jel to jos pada mocni sneg?