• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

vi pitate mi odgovaramo

Started by alma, 14 December, 2005, 18:10:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Nina01

Imam rezevaciju 22.12.-29.12. pa me zanima hoæe li u tom periodu raditi svi liftovi?
Hvala!

sasav

zana

vip-jahorina

Na stazama imamo policiju, vidno oznacenu, kao i dezurne sluzbe.
Sanke su (osim onih dostavnih) zabranjena na stazi.
O doceku nove godine smo dosta pisali u forumu, pa bi te zamolio da koristis trazilicu. potrebna je predrezervacija.
dati su par puta razliciti brojevi telefona, samo pretrazi.
Za rokere nema bas puno mjesta, znaci ili narodnjaci ili klub di sole (odmah ipod kuce tomic), tamo je elektro

atymen

interesuje me zasto je termin 0d 19.01 jeftiniji od ostalih?pitam to jer bas planiram da idem na jahorinu u tom periodu..hvala na odgovoru...pozzz

vip-jahorina

samo zato sto u tim terminima nema skolskih raspusta niti u jednoj bivsoj YU republici. Ja npr jedva cekam kad ce 19.1 jer tad se mogu iskijati

atymen

hvala na odgovoru..ja se vec uplasio,da je to zbog vrenenskih uslova,magla itd...vidim da sad ima oko 65cm snega,nadam se da ce je za  mesec dana biti jos vise..jos jedno pitanje..hocu da kupim nove skije,ove krace-karving..pa me zanima koju visinu da sebi kupim..visok sam 175cm..i da li treba nove skije da se servisiraju? ili su one odmah spremne za skijanje?

vip-jahorina

ja nebi vise od 163 kupio. zavisno gdje ih kupis, su spremne ili ne. ako ti napravi vezove i namjesti ih, onda mozes odmah na snijeg

Markos

atymen

hvala na odgovorima...i onako moram u servis da se nameste vezovi...samo da snega bude..lako cemo za servis...:-)

shaolin_master

Da li je poslednje nedelje februara 23.02 - 01.03 raspust u nekoj ob bivsih YU republika? Cisto da znam da li da se spremim na guzve. Ako nije problem da napistete u kojim terminima su raspusti u bivsim Yu republikama da bi znali da te termine izbegavamo iz svima poznatih razloga.

sasav

nema raspusta u tom periodu  samo ''studenski'' raspust

vip-jahorina

mislim da slovenci imaju 16.2.- 23-2., a u Srbiji studentski raspusti su od 16.2 do 1.3.
najbolje skijanje je od 19.1. do 16.2. tad bar je se iskijam

shaolin_master

Hvala na informacijama.......studenstki raspusti mi ne smetaju  ;D