• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - 3 dio

Started by Onill, 28 January, 2007, 17:26:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kuvana-noga

e ovako,danas sam se vratio sa jahorine.
moje misljenje o ovoj planini je sledece:
staze su vrhunske,ljudi prijatni,snega ima i odlicnog je kvaliteta.(samo da ga ima malo vise bilo bi odlicno,)
malboro light je 4 konvertabilne marke odnosno 2 evra,rucak na stazi u restoranu sa salatom i 2 pica je od 10 pa nadalje,sto znaci da je podnosljivo.
ima puno slovenaca,madjara......ima i dostta mladih zena a i onih malo starijih za iskusnije zavodnike:)
vreme kakvo je bilo proteklih nedelju dana se nepamti na jahorini,suncano,prijatno...pocrneo sam dosta......
nadam se da ce pasti sneg ovih dana.........
eto tako nemam vise sta da kazem........jebem ti zivot,mnogo mi je krivo sto sam morao da se vratim kuci.....
VIDIMO SE SLEDECE GODINE 100%...

pakka

ovako ja sam sa jahorine juce navece dosao i mogu vam reci da je to raj za skijase i bordere , staza milion nema velike guzve i svakom ko je ljubitelj skijanja neka obavezno dodje na jahorinu i tek ce tada vidjeti da sam bio u pravu, problem je sto na nekim mjestima nema snijega dovoljno al to su samo mali djelovi staze , prepoeucio bih vam ogorjelicu 2 bar meni je to najbolja staza . jedino sto sam se negativno iznenadio sto se tice lokalA za provod , neki su mi preporucivali lavinu al tamo sam se smorio , za druge lokale stvarno ne znam .  :)

Maxx

Vekoslav

15 cm novog. Slika na www.go2jahorina.com

Veko

ZORAN NS

LJUDI DALI JE MOGUÆE DA ZA ÈETVRTAK I PETAK PROGNOZIRAJU KI©U NA 1 STEPEN CELZIJUSA NEMOGU DA VERUJEM DA SAM TOLIKI BAKSUZ. MO®DA BOLJE DA NE DOLAZIM MO®DA NEPADNE GLUPA KI©A? :'(

AzzazeL

vip-jahorina

imamo puno posla oko jahorine, smjene....
padalo je dva dana manje-vise nonstop.
staze su stvarno dobre, nema za sada kamenica. ocekujemo daljnje padavine.
skijati se moze veoma dobro, naravno ako vrijeme (magla, vjetar) dozvoli

ZORAN NS

DOBRI MOJ AZZAZEL 80 PROGNOZU SAM GLEDAO NA JAHORINA SKI INFO DOLE U DNU POSTOJI IKONA VREME ZA PET DANA, A TAKO BIH VOLEO DA SI U PRAVU, JEDNOM SAM U SVOM OSMOGODI©NJEM JAHORINSKOM STA®U DO®IVEO KI©U I JU®NI VETAR U ISTO VREME NE MO®E© VEROVATI KAKO ZA ©EST SATI NESTAJE POLA METRA SNEGA A TI STOJI© NA PROZORU GLEDA© .*#......

bambi

I ja idem 10. na Jahorinu a ova vremenska prognoza me uzasava ... jaka kisa ... dal da otkazem zimovanje dok je vreme ...

http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=50966&idg=67&idz=5&idf=4337

neredlija

bambi

blago se tebi, ako se osvari ova vremenska prognoza ja cu da se rvem po blatu sledece nedelje  :-\

ZORAN NS

PO©TOVANI VIP-JAHORINA, NE ®ELIM DA VERUJEM U ONO ©TO VIDIM TE VAS MOLIM DA MI DATE ADRESU METEOROLO©KOG SAJTA KOJI VI KORISTITE I KOJI JE NAJPOUZDANIJI.

zedhus

Svi vi, ukljuèujuæi i mene, mo¾emo izmeðu ostalih informacija da bacimo oko i na: http://www.snow-forecast.com/resorts/Jahorina.shtml...
U NADI SE ®IVI!!!
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!