• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

stanje na jahorini - drugi dio

Started by spliæo, 18 January, 2007, 14:22:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pitar

VIP hvala na updates, radite super posao. Koga interesuje dal pada ili ne pada, neka provjeri prognozu za Sarajevo (na weather.com na primjer) i moze lako skontat kakva je situacija na Jahorini. Ha ja....

Inace, na vise website-a prognoza je padavine do subote ujutro...

Samo da upozorim na webcam, stalno dobivam poruku 404 Website not found...

www.toner.co.yu

Pozdrav iz Subotice,
sta mislite da li ce biti snega u sledecoj semeni u periodu od 27.01 - 4.02 ????

Najbolji pozdrav iz veceras hladne Srbije

djuka

imate web kameru i na www.jahorina.org/files/web-cam.php ali je i ona (srecom :)) zatrpana snijegom...

AzzazeL

AzzazeL

Zaboravih - Hoæe li danas raditi ¾ice?

POZ

pantera

Let it snow, let it snow...

pakka

dolazim u subotu na jahorini , pa me interesuje kakvo je trenutno stanje , kolika je visina snijega i da li rade zicare ogorjelica 1 i 2 . pozdrav

kenanm

NAJNOVIJE: NEKO SE SJETIO OÈISITITI WEB CAM

POGLEDAJTE: http://www.jahorina.org/files/web-cam.php

vip-jahorina

snijeg je je jutros padao, staze su otvorene, osim dvosjeda, ali su zato skocine otvorene.
nemam jos informaciju kakve su staze, ali vjerujem da su ok i da bi ovo trebalo iskoristiti.

pakka

znaci staze ogorjelica 1 2 nisu otvorene a da li znate kada ce biti otvorene. i da li sada pada snijeg i ima li ga dovoljno za normalno skijanje. i hvala na informacijama , svaka cast

milanivanovic007

Ekipa od 6 Beogradjana stize 3. febr. na Jahorinu. Nemamo pojma da skijamo... ;D ma bitan je provod!

pakka

pa moze li mi ko reci kolika je visina snijegta na jahorini

vip-jahorina

po hiljaditi put: vrijeme, visina snijega, prognoza itd. na stranici:
http://www.jahorina.org/vrijeme.php

@jaaa zenica
pravilo broj 1: ne mjesaj se tamo gdje nisi siguran da znas dosta o tome.
sta treba da cekamo "drugi" snijeg koji ce mozda pasti a mozda ne? a ove goste sto su na planini i platili da bi skijali ? sta cemo s njima?
a ovo je vec bio 5 snijeg, za tvoju informaciju.

gabrijelos

Quote from: jaaa zenica on 25 January, 2007, 12:01:21
et vidite sta znaci bit bosanac,padne snijeg mi odma otvorimo staze,umjesto da radimo kao ostale skijaske zemlje,padne prvi napravi se staza i nema skijanja pa tek kad drugu padne onda se ponovo napravi staza i na skijanje i ima ga do maja skijanja a ne ovak

Ovo je prakticki 3 pravi snijeg i pravi snijeg padne svaka 2 tjedna stoga nema koristi napraviti stazu i drzati zatvorenu, a u europi nije bilo prirodnog snijega do sada oni imaju topove pa prave snijeg. Jahorina nema topove pa to nemo¾emo usporeðivati

milanivanovic007

Ljudi u BG-u pada sneg!!!  :o Kad ovde pada tu kod vas mora da ga ima bar metar i po! ;D
imam i jedno pitanje: kakav je nocni zivot na Jahorini?