• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

STAVLJAÈI LANACA

Started by atlantic125, 12 January, 2007, 21:36:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

atlantic125


dariarius


JauntyJackalope

Ех...и ја да се забележим овде....нажалост....2009. у фебруару смо имали сличан дочек...мора да су се момци обрадовали када су видели аутомобил са словачким таблицама....одмах су као прискочили и имали наступ попуд аталнтикове125 приче...као где сте ? шта сте ? ово-оно...ту су момци вероватно сконтали да смо наши и нису баш отели ланце и тражили петицу....
Нама су додуше представили понуду, ми смо били у фазону...опушено ми ћемо то...онда лик док вадим ланце из гепека изговара чувену реченицу : "Шта ћеш болан смразавати руке за 5 еура "? ; У глави ми одмах се јави ова мисао, јбм ли ти ја (деминутив од мајке) ону безобразну сад ћу да се скинем го овде и да наместим ове ланце теби на очи за џабе !
Како тако ми причаш те глупости као да сам ретардиран, мислим људи код кога то пролази, тај рад дебилни ?

Наравно наместили све сами и поздравили се са екипом...(још су ту нудили и неке ски пасове, чуда...)

(ал још једна ствар, нису момци криви, криви су нам многи што су нас сјебали, а и у неким случајевима и ми смо сами себи били највећи непријатељи па зато данас и живимо у немаштини и беди,  и најмудрију рибу глад натера на удицу....јбг сналази се сиротиња, ја искрено их не кривим, они доле на паркингу јесу лош дочек и безобразни су али мени их жао......нису они ту зато што воле то да раде већ их мука натерала....јбг...ваљда ће доћи боља времена па ће и за сиротињу бити правог посла)

Big_DANE

aaaaa Vup-e ima posla uvek da se kopa po kanalima...nego oni uvek nadju neki sto laganeze posao....i to bas na stetu OC... nidje veze!

Bojan NS

Хе хе, свима се исто дешава! И мени исто неки лик (таксиста) запео да стави, а ја ајд да се не прљам пустио нек одради. И наравно 5 евра

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Ista stvar, samo sto se ja malo nasalim sa njima dok stavljaju lance i na kraju im dam 5 eur. ;D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

Bojan NS

Ја сам иначе мишљења да стварно требају ланци да се ставе кад се иде у Шатор, прошле године сам видео пар ликова да иду без, заглаве се онда у снегу, направе застој па онда тако у снегу стављају ланце. Како наш народ каже - боље спречити него лечити

md

"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

vip-jahorina

tog lika - njega zovemo Centa, i u principu nije los tip, stalno je gore, ne prosi ali zato proba nositi torbe i zaradit koju marku.
vjerovatno je onima koji ga prvi put vide malo cudan, ali ja mu cesto posaljem pivo ... kad je naporan, samo ga skinete, ali ako vec mozete pustige da vam povuce i dajte mu koju marku.
on oce i pomoci, cesto se zna desiti da se auto zaglavi, mnogi se ne snalaze i ne znaju sta uraditi, ali centa pomogne i zaradi svoju markicu ....

snjezana