• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama 2017/18 - drugi dio

Started by vip-jahorina, 22 January, 2018, 12:40:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

brzi-gonzales

koliko vidim uslovi su bili super. Cjelac i hangovi  to je prava stvar. Dan za turno skijanje.

testo82

:Xsta sutra da ocekujemo, hoce li pustiti jos neku zicu ili ce biti cekanja u redu

Carving tri

I sa snijegom od zvanicnih 65 cm, ne radi dvosjed Ogorjelica i ski liftovi. To moze samo na Jahorini. Na Jahorini rijetko kada mozes za puni iznos cijene ski pasa dobiti punu uslugu. Pa i danas u idealnim uslovima, ne rade sve instalacije.

testo82

Danas ima neka utrka juniora, pitam uposlenika kad zavrse utrku mozemo li mi na dvosjed, kaze da ga gase jer se utrka nastavlja sutra

ninodragoljub

Korisnik

Lejla

Beobrazluk da zatvore pola planine.
Da je bar neko svjetsko takmicenje nego zbog neke djecurlije, uzas!
Djaba sto su Pracu pustili kad je bara.
Trebali su bar Olimpik pustit lakse bi nam bilo manje bi se nervirali!!

ski_bord

Dobar dan bio bar do 1h ali steta sto je dobar dio planine bio zatvoren. Zeljo, Olimpik, dvosjed, tj kompletan taj dio staze je bio nedostupan.

Staze drzale duze nego inace, guzva manja nego inace.

Korisnik

Ko je otimao ski passove? po kom osnovu?

hallo

Moram se sloziti da je prethodni vikend razocaravajuce organizovan od strane OC-a, a verovatno @Mijat-ovo zapazanje o samozadovoljstvu kulminira takvim glupostima...ne iskoristiti 1,2m snega je cista glupost i bezobrazluk prema svima koji su dosli skijati.
Svako sutra i prekosutra sam gore i mene zivo zanima sta ce i kako raditi..javim svakako.
anan :skijas:
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

looka

Pozdrav ljudi!
Nisam pisao odavno ali citam redovno forum. I ja sam na Jahorini od subote i samo zelim da napomenem da je sve sto su forumasi napisali 100% tacno. Najbolje je Zliko opisao. Neke stvari se nikad nece promijeniti nazalost. Izgleda je to ovdasnje prokletstvo. Ovo sto je bilo za vikend je stvarno bezobrazluk. Danas jako malo ljudi ali Praca se mogla pustiti ja mislim. Ne znam kakvo stanje je bilo u tom dijelu ali vjerujem da je 70% dana bila cista. Og. i Poljice u magli, vidljivost nula. Vidjecemo kakvo stanje ce biti sutra posto je najavljeno bolje vrijeme.

Posto do sad nisam pisao nista na tu temu, moram priznati i da ima pozitivnih pomaka. Staze se pripremaju bolje (bar jesu doskoro), konacno su markirane i oznacene, povezivanje Og. 1 i Poljica...