• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama 2017/18 - drugi dio

Started by vip-jahorina, 22 January, 2018, 12:40:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pasity

Pozdrav Svima!

Izgubili smo telefon Huavei P8 na staze Poljice.
Smesteni smo u Kristalu do nedelje, ako znate ili nasliste, molimo Da donesite na Recepciju. Trazite Istvana iz Madjarske.

Hvala,

@harison

meni je opet nesto zahladnilo.. nece temperatura da mi se digne  :skijas: i moj Samsung Note 3 iz 2014 ako ko nadje neka se javi sve do sad ga trazim ... sretno sa Huavei P8 mozda bude Srecka :)

vip-jahorina

@ski_board
Vremenska prognoza i "trenutno vrijeme" radi normalno. Naravno da u planinskim uslovima se desavaju problemi. Ali obicno ih u kratkom vremenu otklonimo.

Korisnik

S Kojotovski

Garant je sezonska dobro jeftina :-P

Sent from my D2303 using Tapatalk

bnbg

Da li je moguce da ce pasti ovoliko snega kao sto se prognozira. Ako padne pola od ovih cm sto je na prognozi bice jos dobrog skijanja. Ja se jos nisam odjavio, tako da bi za vikend sledeci moglo biti vrhunski :skijas:

Skijas5

Iduci vikend bi mogao stvarno dobar da bude

Sent from my iPhone using Tapatalk

emil

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1855409277823904&id=480468068651372

hallo

Zanimljivo ce biti ispratiti ponasanje OC-a posle 25.marta s obzirom da ce snega, definitivno, biti a opet da nema sanse da rade sa zaradom s obzirom na broj turista odn skijasa koji ce posetiti planinu. Ako odluce da prekinu sezonu ili redukuju na , recimo, lift na Poljicama znaci da nista shvatili nisu...prosto moraju raditi sve dok ima uslova jer merenje zarade se vrsi na kraju sezone, a opet , ono sto radite i kako radite gradi vam reputaciju..
Bas me zivo zanima a ja cu na 3 radna dana posle 25.marta cisto da vidim kako je , iskijam se i na tenane gustiram krusku..
anan :skijas: (snow)
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

Chavka

Ајде омладино која си горе савјет... Има ли неко информацију каква ће бити ситуација за викенд, што се стаза тиче, а и што се жица тиче... Колико видим на ОЦ-у, не ради Прача, има ли неке шансе да то пусте за викенд?

Korisnik

Nisam gore, al biæe ekstra za vikend, plus popust....da je sreæe bio bi i veæi.

borisBP