• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama 2017/18 - drugi dio

Started by vip-jahorina, 22 January, 2018, 12:40:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kapa

Ile_db

"Ne mo¾e¹ kupiti sreæu ali mo¾e¹ skipass"

brera

Mogao bi biti jedan od onih dana... 8))  :skijas:

borisBP

Koliko se vidi sa kamera danas æe biti odlièan dan.

ninodragoljub

Quote from: Atomba on 08 March, 2018, 13:30:43
Mnogo se ove godine ulozilo truda da se opravda povecanje cena...ista situacija kao i svugde kod nas, posle milion ponavljanja covek pocne da veruje da su u pravu

Upravo taj recept je koristio jedan lik prije 80ak godina, neki Gebels.....

hallo

Top...vrh...extra...ko nije gore ccccc...

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

Carving tri

Poljice i Ogorjelica danas, nevjerovatno dobre. Tvrde, bez hangova. Besprjekorne. U donjem dijelu mekse, ali sasvim uredu. Neocekivano izvanredni uslovi za skijanje

dugokontov

Danas sam bio u ulozi setaca na Jahorini. Sve izgleda jako dobro, puno ljudi... sve pricaju o Tombi (:

Medjutim, i pored svih unaprijedjenja koje sam vidio i dalje se ne moze stati u kraj vozacima motornih sanki. Opet je danas neki divljak prolazio od rajskih vrata prema polaznoj stanici Olimpika, gdje se djeca sankaju i uce skijati. Na oba objekta (ski lift Zeljo i ski lift olimpik), na svakoj strani je zaljepljen znak da je zabranjeno voziti motorne sanke, ali dzaba...

Sve u svemu, nisam odavno bio na Jahorini, i moram priznati da sam je pravo pozelio... Cim krenu nize cijene karata navratim i da skijam (:

dale

Jedino pravo skijanje danas bilo na Olimpiku i Zelji...vrh!

Denis i Jan

dale

Nije jak vetar,staze zasad dobre,ali dole popustaju,Olimpik i Zeljo najbolji izbor,provereno!

Zliko

@dale, kakva je situacija na ostalim stazama danas bila? Na kamerama se èini ok.

Ja sumnjam da æu prije èetvrtka ujutro na staze opet, ako pre¾ive ovo orkansko jugo :)