• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bjela¹nica - sezona 2017/18

Started by Spock, 22 December, 2017, 23:21:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Korisnik

Sarajevo 1984

Danas odlicno.

Suncan dan bez vjetra. Raje kao da je besplatno skijanje.
Staze vrlo dobre, samo u gornjim dijelovima pripaziti ne prijelomima, jer je vjetar otpuhao snijeg sa tih dijelova.
Topovi su danas prasili.
Cetvorosjed ukljucen na brzi prijenos iza tri sata i moguce je da ce sutra raditi za skijase.

Nastavlja se...  ;D

S Kojotovski

Jucer i danas najbolji dani ove sezone. Bez obzira sto su radni dani, na stazama i zicarama guzve epskih razmjera. Ono sto me nerviralo na Jahorini, sada viðamo (u puno vecem obimu nego ranije) i na Bjelasnici: skijasi upitne vjestine na stazama koje ne odgovaraju njihovom skijaskom znanju. Prvi put ove sezone pusteni kotlovi, naravno samo tanjir, cetverosjed vrtili uprazno. Na vrhu, prava nirvana, par slicica u nastavku;

Sent from my D2303 using Tapatalk

taraba

Jucer na Jahorini danas na Bjelasnici. Nemam rijeci . Jednostavno fantasticno. Vrijeme, staze , ne znas gdje je bolje.
Jahorina ima svoje prednosti , nekako je kao butik skijaliste,fina ususkana, a Bjelasnica onako mocna , prostrana.
Super nesto.
Prije neki dan sam naisao na super sajt, pa ako je dozvoljeno da ostavim link ( www.bjelasnica.org  ) .
Nema forum i trebao bi ga gazda postaviti da imamo i to ,  ali strava izgleda. 
Oba skijalista zlata vrijede.
Sutra opet Jahorina, a u nedelju Bjelasnice )( opet )  ludzatobom:(( ludzatobom:((
Ko nije bio mnogo je propustio , ali uvijek se moze nadoknaditi.

testo82

upravo sam htio da pitam dal je ove sezone radio transport do vrha ali je S Kojotovski vec odgovorio. Skijajte i uzivajte,

Sarajevo 1984

I danas Bjelasnica kao kosnica. Puna svijeta!

Ovih par dana perfektno. Danas ni daska vjetra, ni na vrhu.  Vrh odlican za skijanje.
Na ski liftu Kotlovi cekalo se  od 5 do 10 minuta, ali isplatilo se.
Testiran cetvorosjed pod teretom. Na moje pitanje kada ce startati cetvorosjed, od radnika na istom dobih odgovor da je predvidjeno za iducu vikend. Eh sad!!!! Cekamo!

Kritika: trasa ski lifta Heliodrom veoma losa, ima kamena (standardno kod stubova 7,8 i 9).

baksuz

Danas prelijep dan..do 10..pola 11 i nekako..a kasnije guzva velika.. staze dobre..drze,ne popustaju,iako ima ledenih ploha dosta...kamenja dosta na gornjih prevojnicama,al predje se...  ne kontam sto ne pustaju 4osjed...samo nesto ko fol testiraju,a nista...nije mi se dalo cekat na kotlovima,al staze gore mrak izgledaju..fakat steta 4osjeda...
Uglavnom,treba iskoristiti ove dane... :skijas:

Korisnik

mrjasmin

Jel ovo znaci da je moguca smjena kompletnog menadzmenta?

Korisnik

Quote from: mrjasmin on 31 January, 2018, 22:29:51
Jel ovo znaci da je moguca smjena kompletnog menadzmenta?

Evo, sad su krenuli da se smjenjuju  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
©alu na stranu, ne vjerujem da æe, mislim da æe ko i vazda, malo da se gombaju samo...