• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Primjedbe

Started by MIRO, 03 January, 2007, 08:43:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

nisam cuo da je neko nekoga udario, osim uobicajenih sudara izmedju skijasa na stazi.
Neprovjerene informacije ne bi trebali objavljivati, jer se podize uzbuna bez razloga.

Ogi

Primedbe... sta reci, ima ih mnogo... pocevsi od samog dolaska na planinu... put prema Pegiju, jednosmerna ulica a vozila idu sa obe strane... s' obzirom da je bila smena mozete misliti kakvo je to ludilo... obezbedili mi neki nazovi parking tako da sam upao u pola metra snega i leda (jedva sam usao, iz cetvrtog pokusaja) i kasnije kada sam pokusao da izadjem polomim deo branika i isti mi otpadne tako da sam ga jedva vezao da bih mogao normalno da se vratim za Beograd... jos se neki lik dernja na mene i govori mi da imam jos metar da odem napred a tocak mi upao pola metra u sneg i ne moze da mrdne, bukvalno... znam da su ljudi iz takvih krajeva istripovani da su mnogo dobri vozaci jer voze bez lanaca ali to sto je on meni govorio je smesno... malo dole ispod Pegija jedan ili vise znakova ZABRANJENOG PARKIRANJA u zimskom periodu a SVI se parkiraju... znaci neverovatno!!! Haos je na tom putu, jos i nije lose kada nije smena ali kada jeste...  ??? Da ne spominjem da tamo nisu culi za CISCENJE PARKINGA, niti ima ljudi za tako nesto... kao obezbedili mi mesto u nanosu snega, super... ako vec postavljaju kante, gajbe i ostale rekvizite kojima nelegalno prisvajaju parking mesto za svoje goste, onda je red i da isto ociste od snega...

Najvise me je iznervirao lik koga nisam video 7 dana da bih poslednje vece preparkirao auto dole na zvanicni parking da bih ujutru lakse krenuo i on se pojavljuje kao da mi naplati parking!?!? Kad' se nisam slogirao... prvo, nigde ne pise da se parking placa, ima samo znak P - OBAVEZAN PARKING, nemam nikakvu priznanicu da sam se uopste uparkirao tu, znaci ako se parking naplacuje onda mora da bude UVEK tu a ne da se pojavi kada njemu prdne napamet, u toku nedelje sam jos dan, dva stajao na tom parkingu i nisam video tog lika niti mi je iko trazio pare za parking. Jos se cenka sa mnom, kao ako hocu priznanicu onda je skuplje a ovako da mu dam 2-2,5 marke... naravno da sam plato jer nisam jadnik ali sam mu rekao da me je strasno razocarao jer to nisu price koje ovde kruze o postenim ljudima sa Jahorine...

Da li je potrebno da pricam da za sedam dana boraka na Jahorini nisam video NIJEDNU kantu za djubre vec sam slinave maramice gurao u dzep?

Na stazama ima dosta flasa i djubreta, ali za to i nisu toliko odgovorni ljudi iz rukovodstva koliko skijasi, znaci idem zicarom i gledam lika ispred mene kako baca flasu, a i prostor oko stubova je pun flasa.. takve bi trebalo najrigoroznije kaznjavati ako ne i nesto vise...

Ali ono sto me je najvise iznerviralo je lenjost i bezobrazluk ljudi koji rade DOLE i GORE na zicarama. Gore na dvosedu Poljice jedan dan je staza toliko progledala, znaci crna zemlja i od 10 ljudi jedno 5 padne, 3 njih za malo i dvoje se izvuce... likovi bleje i nista ne rade citav dan!!! Tako mi je devojka povredila koleno, nista strasno doduse ali ipak me je ta nonsalantnost njihova izludela... DOLE, na mestu gde se ulazi na zicaru, nevidjeno led... ne pada im na pamet da stave sneg... kasnijih dana sam video da su jos nesto i stavljali ali tada nista! Ja krenem na zicaru, ne mogu da se zaustavim i padnem, devojka ode sa strane jer nije htela da ide bez mene, u citavoj toj frci njoj ispadne ski pas sa nekih 45 tackica, mi se okrenemo i vidimo ga da je ispao na mestu gde se ulazi pa jos malo napred, kontam videce ga ovi sto rade i sacuvace mi ga, stignem gore, kazem liku da pozove motorolom dole da pita kad' ovi odozdo kazu nema nista... znaci neko ga je ladno ukrao... ne kazem da su ga ukrali ovi sto rade dole ali se pitam gde gledaju!??

I tako... osim toga je bilo super!  ;D

Onill

heh...legenda si ti se bas napati sa autom...ja samo mogu da se potpisem na ovo tvoje za kante za smece njih stvarno nigdje nema, a trebalo bi staviti po jednu na svaki ulaz na zicaru.

sasav

supra

ziponja

Onill

selo veselo sa zice hladno seljaci bace flasu ili ti papir od chokolade...znaci trajno bi takvima zabranio skijanje....

greeny

Izvini Ogi ali stvarno nisi normalan. Kriv ti radnik na zici sto nije gledao sta tebi ispada iz dzepova!!! Izvini ali... stvarno previse. Neke tvoje kritike su na mjestu...ali brate...pretjera ga sa kukanjem!

marija

supra

vip-jahorina

na kronu ima puno vise zanosnih muskih, ej moj supra, djaba ti svica. da si bar u austriji

sasav

marija

Potpisujem da nisam srela Supru pa da je zato bilo ¾alosno   ;)

sasav

supra