• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Primjedbe

Started by MIRO, 03 January, 2007, 08:43:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

sasav

Quote from: vip-jahorina on 12 January, 2007, 13:18:36
hvala, kafic necemo navoditi, ok je i gazda,
a kretena poznajem, pa cemo malo "popricat" s njim.... ;D
VIP POSALJI MI IME KRETENA NA E-MEIL MORAM OBAVEZNO OBAVITI RAZGOVOR SA NJIM.

Francek

guta

Slazem se s tobom, miro. Mene su skoro udarili sa sankama.

vip-jahorina

sasav

vip-jahorina

nadam se da ce sluzba obavljati svopj posao kako treba i da se nece biti primjedbi. gosti rijetko prave gluposti.
jedna opomena zlata vrijedi, a onda sankcionisanje.

kao sto imamo ove godine samo pozitivne reakcije na policiju na ulazu u jahorinu, tako se nadam i smjesku onih sa staza.
UVODI SE RED NA JAHORINI  :) :)

sasav

Francek

meri

Ne znam da li je ovome mjesto na postu "primjedbe" vise bih to nazvao prijedlogom:
gotovo redovno mi se desava tokom voznje od Pala do Jahorine da vozim u koloni i onda se nadje neki "pametnjakovic" sto pretice po punoj liniji. OK to mi ne smeta ali pitanje je trenutka kad ce iz suprotnog smjera naici auto i onda cemo svi stajati bezveze zbog sudara, a kod mene je uvijek auto puno djece i umjesto da imamo ugodjaj skijanja imat cemo ugodjaj cekanja. Problem je sto policija uopste ne patrolira tim podrucjem (bilo bi idealno da to cini civilnim autima s kamerama) a prakticno i nema mjesta da se pozicioniraju negdje sa strane pa makar tako "vrebaju" iz zasjede. U stvari, vjerovatno je rijec o lokalcima koji imaju veze s policijom pa to smiju ciniti (ovo zakljucujem jer su obicno u pitanju Golfovi dvojke bez skija i sl.) a ocito dobro poznaju cestu kad s takvim krntijama uspijevaju preticati mnogo bolja auta od sebe. Ubuduce nosim fotoaparat pa cu imati i foto zapis ovoga o cemu pisem.

Inace, na Jahorini je manje-vise sve ok. Sitne primjedbe ne bih ni iznosio da se ne kvari opsti povoljan dojam.

tati

MIRO

Posto sam ja pokretac ove teme ja bih i da nastavim sa njom. Dolazi nova sezona a samim tim i isti problemi sa skuterima. Da li se zabrana koristenja i kaznena politika odnosi i na ovu sezonu i da li starta skijaska patrola ?

Iðe Torcida

os

MIRO

U razgovoru sa drugarima koji su u petak dosli sa Jahorine kazu da su u hotelu culi pricu da je stranac iz IPTF-a(ili neka druga medj.organiz.) sa skuterom udario u klinca na stazi, interesuje me da li je to istina ?

YETI

Nisam imao blizak susret sa  motornim sankama na stazi do sada, niti sam vidio neku nezgodu. Ali ove godine ih je bas mnogo na Jahorini.
Bio sam prosle sedmice na Jahorini i nisam cuo za lucaj da je neko udario sankama u dijete.
Dobro je sto se mnogo prica o ovome, a kao sto vidim i pokusava nesto uciniti prije nego se, ne daj Boze, nesto desi. Onda je kasno.
Primjedbi ima, na domace, ali i na goste-skijase.
Strasno mi smeta smece po stazi. To bacaju skijasi, ali isto tako se niko nije potrudio iz OC da postavi kante za smece na pocetku i na kraju zice recimo.