• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pripreme za nadolazecu sezonu 2017/18

Started by Filipino, 05 September, 2017, 16:25:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Da li mislite da je ispravna odluka uklanjati kamenje ispod snijega, tj ono koje viri iznad snijega? Ne radi li se taj posao prije nego padne snijeg? Samo mi nemojte reci da nije bilo vremena? Neki komentari su najblaze receno kao da ih sam direktor pise. U svakom slucaju covjek ima jako pozitivnih stvari. Pokrenuo je i uredi neke stvari koje su se trebale davno pokrenuti i urediti. Ali brate cemu prodavanje magle?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

Nije bilo vremena za bilo sta, sve sto je odradjeno do sada je pozitivno. Ali da bi se skijalo na 20cm snijega treba pokupiti kamenje, nasuti zemlju i posaditi travu, a to je posao koji nije odradjen. Ovo sto ovi momci kupe je za pohvalu, a i malo marketinga nije na odmet  :DD
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

FZL

Carving tri

I tako je po pravilu. U najavi budu vece padavine a kako ti dani proticu, snijega je sve manje i manje.

Korisnik

Spock

https://www.klix.ba/biznis/direktor-oc-jahorina-nerealno-smanjenje-cijene-sezonskog-ski-pasa/171130133

jbg

Filipino

Eno ga , lijepi po malo na kamerama ❄️❄️❄️❄️

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

vranex

sethmori, upravo su to i bile nase kritike i upravo trazimo rjesenje

i iz njegove izjave se vidi otvorenost da se nadje modus da mi , normalni ,korektni korisnici sezonskog, ne budemo zakinuti

imamo do ponedeljka da skontamo kako, a i da izadjemo sa nekim novim argumentima.

ja mislim da je izgledan dogovor, evo sa 900 smo dosli do 630, malo fali do 550 koje su neki opsti konseznus bile.