• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

narnija

Koliko su nama rekli na stazi  s obzirom da se snijeg i vjetar smirio kazu da ce vecina raditi , e sad tarlahajmo za otvorenje svih staza  ole ole ole ole ??? ???

skidub

narnija

A staze su ok za nas koji nismo prezahtjevni po tom pitanju ..radile poljice i ogorjelica ali gore je magla bila cijeli dan tako da smo se slabo skijali ....sad se opet bojimo nocasnjeg i sutrasnjeg snijega i magle ...vidjet cemo ...

narnija

dale

Ovde je prava mecava!Jutros staze vrh,a sad je vec palo 7-8 cm snega,vetar jak severozapadni!

narnija

Sad sam se spustila sa vrha uzas ..mecava ..magla i ledene plohe na prva dva dijela ...pada snijeg i danas smo osudeni na poljice ali ove dolje male ...

HeAd

vi se samo zajebavate, niko ne skija, da bar pijete  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

narnija

Eto me u Vatri na trecoj kajsiji poslije ovog gore treba mi ... WTF

brera

taraba

Ove sezone je ovo najveca visina snijega na Jahorini. I jos pada. U èetvrtak i petak( slijedeci) , moguce i za vikend , uzivancija.

narnija

Ja sam ga dozivala cijeli mjesec i eto sad mi ga navrh glave , svaki dan magla, mecava , jedino sto me utjesi je dobra kajsija  :PP :PP :PP (blush) (blush) regge regge , a smjesteni gore na praci i svaki dan guramo aute jer se ne mozemo popeti a na skijama ne mozemo jer su staze zatvorene ....avanturaa WTF WTF WTF WTF

bnbg

Quote from: taraba on 10 March, 2017, 15:52:38
Ove sezone je ovo najveca visina snijega na Jahorini. I jos pada. U èetvrtak i petak( slijedeci) , moguce i za vikend , uzivancija.
Moguce, samo da ne bude prokletog juga i bice skijanja do kraja marta.