• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

canodzenan

http://www.ski.ba/2016/10/28/live-stream-hotel-sport/

Sent from my iPhone using Tapatalk

canodzenan

Sve æe ti se samo kazati...naravno live camera...[emoji51][emoji3][emoji41]

Zliko

-3C, pada srednje prhki. Palo je jedno 10ak cm. Gledajte stolove za visinu novog snijega.

bnbg

Nije lose, samo da nastavi da pada. Mada mi se cini da je palo vise od 10cm ili me oko vara. Ali stvarno nema smisla sto se tice ovog vremena ove zime, toliko je bilo hladno a nikako da odèepi i da padne sneg kako treba, do sada je trebalo biti metar i vise i da ne brinemo a ovako sve nesto na guzove.

bocky1987

Ja mislim da je 15 palo sigurno, mozda i 20. Nema stajanja, idemo do po metra! ;)

ioklio

Ne brinite ljudi, pada domacinski. Kola ocistis sa jedne strane, on zatrpa sa druge. Slike su od 14:30 kod Pegija i Termaga, a od tada ga ke napadalo jos. A nece stati skoro.

alternativni

murga

Samo neka pada ... Da je kako i ovaj van staze nabacati :)

Sent from my LG-K350 using Tapatalk

baksuz

Ma super..samo neka pada,bilo je dobre podloge,tako da bi naredna sedmica mogla extra biti... ole definitivno se uzima godisnji... :bravo::(

ioklio

Da li je palo 20, 25 ili 30 cm je nebitno. Mi smo od utorka ovde i podloga nije popustila iako je bilo 16° na suncu. Sneg i dalje pada nesmanjenom zestinom. Auto sam cistio danas 5 puta i opet su zatrpana posle sat vremena. Nama nije bilo snega ni navidiku pa smo opet super prosli a vi koji tek treba da stignete, tek ne treba da brinete. Moja procena da ce danas i sutra pasti barem 50cm i to na 30cm zaledjene podloge koja nije popustila ni na velikim plusevima. Mogu samo da vam zavidim na ono sto vam "ostavljamo" a mi sutra, nazalost, moram nazad u beton [emoji26]

Skijas5

Jesu li radili ratraci? Ima li ikakve info o tome?

Jubei

Quote from: ioklio on 18 February, 2017, 19:49:19
Da li je palo 20, 25 ili 30 cm je nebitno. Mi smo od utorka ovde i podloga nije popustila iako je bilo 16° na suncu. Sneg i dalje pada nesmanjenom zestinom. Auto sam cistio danas 5 puta i opet su zatrpana posle sat vremena. Nama nije bilo snega ni navidiku pa smo opet super prosli a vi koji tek treba da stignete, tek ne treba da brinete. Moja procena da ce danas i sutra pasti barem 50cm i to na 30cm zaledjene podloge koja nije popustila ni na velikim plusevima. Mogu samo da vam zavidim na ono sto vam "ostavljamo" a mi sutra, nazalost, moram nazad u beton [emoji26]

+1

Ratraci rade vjerovatno kao sto su radili i sve prethodne noci. Pocetnik sam pa ne znam zasto ne bi radili... mozda zbog magle, al magle nema mnogo.

Pozdrav!

IggyPop

Napadalo izgleda. Cini mi se da ce ponedjeljak biti super po prognozi.

alternativni