• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

baksuz

Extra dan danas.. :skijas:
Staze odlicno pripremljene za kolicinu snijega,nemaa cak toliko ni kamencica... ima ledali doduse al predje se.
Perfektan dan,nenadano!! (Y)

alternativni

Vozio sam Ogorijelicu iz iksa u dvojku

https://youtu.be/Ewp_h9NeFXI

S Kojotovski

Danas vrtio 6oguz Poljice sa malcem, jednom se spustio na Ogrjelicu. Ekstra dan super staze. Na prelomnicama malo poledilo al' kako su vec rekli moze se proci. Interesantno da ima vrlo malo kamencica , prosle godine izlaz na Poljicama bio ko makadam danas super. Ko moze nek' iskoristi narednih par dana dok se staze nisu sastrugale. Obzirom na vrijeme , nije prevelika guzva

Sent from my HT7 using Tapatalk

S Kojotovski

Na ovako suncanom danu kazu donji dio Prache bio u.magli

alternativni

Quote from: S Kojotovski on 11 February, 2017, 19:38:40
Na ovako suncanom danu kazu donji dio Prache bio u.magli
Sunèano na vrhu, oblaèno/magla dole.

Treba poèet tarlahat da dvadesetog padne snijeg.

Iske

¹æepan

Ljudi, kako je bilo danas, koliko ce izdrzati jos bez snijega, kakve su prognoze, pominju nesto da bi mogao u utorak pasti?
(snow) (snow) (snow) (snow) ole ole ole ole

dix

Da li ima informacija sta je sa osnezavanjem , trebalo bi da je izvodljivo ovih dana ako se ne varam?

S Kojotovski

Ja sam bio sa malcem, njegov peti put u zivotu da je na skijama i bilo je super. Vrtili smo Poljice do jedan sat i u ta doba se jos moglo probrati. Preko ledenih ploha lagano u plug i ide. Pozeljno koristenje kacige. Svjedocili (na srecu nismo ucestvovali) bas gadnih padova

Skijas5

Danas je bilo odlicno prvih 2,5 sata

Sent from my iPhone using Tapatalk