• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

alternativni

ninodragoljub

Spock

Danas skijanje za cistu 10-ku! Cestitke za OC Jahorina i odlicno pripremljene staze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dugokontov

alternativni

Rekla mi teta sa ski kase (:
Thx.
Sad moram skontati jel se isplati uzimati petak slobodno

S Kojotovski

Dolazim sutra pa vam prenesem iz prve ruke info za Praèu   :DD

narnija

Ja sam bila tamo od utorka do nedjelje tek su je u subotu otvorili a bilo je 80cm snijega da ne pricam da sam placala dnevnu kartu 20eura a radile samo poljice i to dolje ...

S Kojotovski

Quote from: narnija on 15 March, 2017, 09:02:51
Ja sam bila tamo od utorka do nedjelje tek su je u subotu otvorili a bilo je 80cm snijega da ne pricam da sam placala dnevnu kartu 20eura a radile samo poljice i to dolje ...

Mogu prihvatiti da radnim danima uz sni¾enu cijenu ski pasa radi sve osim Praèe, ali platiti punu cijenu ski pasa za tanjir na Poljicama fakat nije Ok

HeAd

Mijate prosle godine je isto tako bilo, spustili pass i zatvorili pracu radnim danom. Zalosno sto je samo u tom periodu bilo snijega..ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

narnija

Da to je zalosno ..rezerviram smjestaj 3 mjeseca prije i imamo tu srecu da bude snijega najvise u sezoni ali preko tjedna nista ne otvaraju ....e to se ne zove turizam dragi moji ....

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Korisnik

Ni danas ni juce Praèa nije radila....ali je bez obzira sve ostalo.ureðeno ekstra dobro...vala nije ni morala. Ko nije bio, mo¾e da plaèe, s razlogom!