• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

testo82

snijega ima, temp. dobra, razmisljam dal sutra ili ici na skijanje ili ne, najvise se brinem da bi se magla mogla zadrzati cijeli dan?
A sto se tice duzine ski sezone, ne brinem jer i u Aprilu se skija.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

testo82

:)) :)) u svakom slucaju, obzirom da dolazim iz daleka na dnevno skijanje zbog toga prvo planiram, a da sam blize za sutra nebi bilo dileme

Iske

Da li neko zna hoce li veceras biti nocnog skijanja na jahorini. Hvala lp #prayforsnow

Sent from my SM-G850M using Tapatalk

narnija

Maglovito i vjetrovito bilo posljednih 4 dana a snijega 70cm i jos ce padati koliko vidim po prognozama , mislim da ce slijedeci vikend od cetvrtka do nedjelje biti Top tko moze neka dode ,,praèa danas jako dobra ali samo je danas radila ....pozdrav i nadam se da se vidimo na godinu  anan anan anan anan

Korisnik

Sutra æe biti dobrog skijanja, malo magle ali staze beton! naravno ako urede...al red je da urede, i sutra se plaæa!!!

testo82

Hebo ovu neizvijesnost, dva dana sam u stanju visoke pripravnosti, ovu maglu moze samo shebati juzni vjetar.

narnija

Wvo magka se digla danas ce biti predivan dan i sunce se nazire ..ne puse ..hladno savrsene staze dolazite ljudi na skijanje ja nazalost moram natrag u Hr

testo82

danas magla, jel danas startaju vansezonske cijene ski-pasa

Korisnik

dugokontov

Praca, koliko sam ja razumio, radi samo vikendom od sada. Snijega ima dosta, staze tvrde i odlicno uradjene... Danas malo magla na samom vrhu, mozda prvih 200m, nakon toga sve za 5. Skijanja, i to dobrog, ce biti dok ne zapuse jugo.

Cijene karata snizene (: