• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

DarkoST

Danas se moglo skijat, vedro i suncano, a za amatera poput mene i dovoljno snijega iako se brzo topi. Bas iz apartmana gledam rat tracke kako idu gore dole. Sljedeci tjedan zovu 50cm snijega.

brera

bnbg

Quote from: brera on 05 March, 2017, 06:59:08
Tu¾no, tu¾nije....  ;((
Nije jos odsviran kraj. Ovo je standarda slika ove sezone, 3-4 dana blata pa onda zimska idila par dana pa opet ponovo. Kraj sledece nedelje i vikend ce biti najjaci ove sezone.

narnija

3eka

ne znam ljudi, vec sam se  (zamalo) predao.. i mislio da je to to za ovu sezonu, ali ova vremenska prognoza me obradovala :)
da li je moguce da ce za vikend da bude nesto ? :bravo::(

narnija

Jel itko gore , kakvo je danas stanje ?. Sutra najavljuju punoo (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) :skijas: :skijas: :skijas:

bnbg

Sve prognoze najavljuju ozbiljniji sneg, norveska prognoza 30mm padavina za 2-3 dana, ova prognoza na dajtu isto dosta snega. Na tv prognoze najavljuju padavine. Tako da ocekuje se oko 50cm novog snega, samo je pitanje kakva ce temp biti posle padavina, da li ce ostati malo hladnije ili ce odmah opaliti jugo i odneti sve. Nadajmo se da nece.

narnija

DarkoST

Sinoc je palo nekoliko cm, danas nista. Taman da djeca snjeska naprave bez da moraju kopat i malo se grudaju. Trenutno je nebo cisto i ne pada. Tokom dana je nesto padalo, ali se nije zadrzalo na tlu.

narnija

Ma sutra ce poceti jer nas prati takva karma ,
kad idem na skijanje padne mi snijeg ali uvijeeek ,
pa prije tjedan dana sam ga tu prognozirala tako da od sutra do nedjelje uzivajte u blagodati prave zime  (snow) (snow) (snow) (snow) (snow)  regge regge regge

dale

Sinoc orkanski vetar,sad pocelo da pada i to gust  sneg iz pravca severa!