• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

narnija

tako je i zato tarlahajmo i dalje za sliejdeæih 10 tak dana ole ole ole ole ole ole ole

Korisnik

testo82

Zdravo narode, nemojte biti tako sivi, brinete se za skijanje u Martu, na nasim planinama se moze normalno skijati i u Aprilu. Jel iko od Vas u BiH skijao za 1 Maj, ja jesam 2007.

DarkoST

Nisam skijao ali sam upao u mecavu sredinom maja, s ljetnim gumama, naravno. Sad sam stavio zimske pa mozemo ocekivat 20 stupnjeva od sutra do srijede. :D

Korisnik

narnija

Kakvo je stanje gore i molim vas misljenje o slijedecem  tjednu ? Hoce biti  :skijas: :skijas: :skijas: :skijas: :skijas: (snow) (snow) (snow) (snow) (snow)

Skijas5

Padace snijeg. Trebalo bi biti ok

Sent from my iPhone using Tapatalk

alternativni

:skijas: :skijas: :skijas:
Ko nije poranio, moze doci na rucak. Praca valja u hladu

brera

mijat

mislim da je vetar u pitanju  ideea:( pogledaj vremensku prognozu, 30 - 40 km/h, u oc-u ka¾u 18 m/s  puf:)

alternativni

alternativni

Ima snijega i usput (u Tvrdimiæima), samo treba kamionima prebaciti gore :D

Praèa je tvrda u hladu (desna ivica staze), ali pri dnu je sunce napravilo lokve.
Biæe posla i lopatanja da se popravi za naredne dane.

ole ole ole

narnija

Pridrzujem se tarlahanju jer  stizemo jos malo ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ludzatobom:((