• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na stazama - Jahorina sezona 2016/2017, 2. dio

Started by vip-jahorina, 01 February, 2017, 14:36:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kapa

ima li nekog gore da li ce biti skijanja ovih dana

narnija

dix

kumovi su gore ove nedelje, od skijanja definitivno nista, staze raskvasene, zice ne rade. Klinci su imali koji cas, ali ozbiljnog skijanja nema. Ozbiljnog snega nema u najavi a ni nizih temperatura. Po meni snow forecast ove godine dosta dobro pogadja prognozu. Cini mi se nista u narednih 7 dana. Ostaje nada da Baba Marta moze da donese jos koji dan

narnija

Ja se ipak nadam da ce slijedeci tjedan svaki dan po malo dogurati do novih 30, 40cm pa mozda onaj vikend 11.3. bude kakvog skijanja a koliko vidim nece biti niti juga  :DD :DD :DD :DDnada umire posljednja a ako nista recite vi meni gdje je najbolji welnes i kolika je cijena ?

bnbg

Na kamerama izgleda lepo zabelelo, koliko je palo snega? Ima li sanse da bude nekog skijanja sutra-prekosutra. Ova norveska prognoza izgleda dobro a i za ovaj danasnji sneg nisu promasili, tako da za sledecu nedelju najavljuju 3 dana po malo padavina pa bi ipak moglo biti jos dobrog skijanja u martu. Ja otkazao za naredne dane, moslio danas gore ali ipak cu sacekati kraj sledece nedelje. Sto neko reèe da mart nije zakazao skoro nikad, setimo se prosle sezone i kilavog vremena u jan i feb a u martu bilo najvise snega i skijanja. Pa se nadamo i ove sezone da ce biti mart dobar. Ova zima bila bas hladna i decembar i januar hladni a od ozbiljnog snega nista, nije se moglo spojiti 5 dana da bude dobro vreme za skijanje.

narnija

Ja sam bila lani 15.3. naskijala se bolje nego par godina prije u januaru , tako da se stvarno nadam da se slijedeci tj ..skijamo .....samo tarlahanje ce nam pomoci  ole ole ole ole

giorgio

Jel bio tko danas, kakvo je stanje staza? Na kamerama izgleda dobro?

alternativni

Korisnik

vranex

i meni svi javljaju da je vrhunski. ne znam odakle taj pesimizam ljudi, mart ima da valja :D