• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini sezona 2016/2017 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 27 December, 2016, 21:58:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

maliq53

Ja sam isao preko Trebevica do Jahorine i jedno do negdje iza Kleka  pocinje put prekriven snijegom, neki preporucuju preko Pala ali evo koliko vidim svijet se zali i za taj dio puta, tako da kako ko hoce, ali nije bilo problema par puta je na okukama malo proklizalo i to je to.
Sto se tice staza prilicno dobro.Ujutro sam dosta bio na Praci jer je gornji dio bio u magli koja se stalno prebacivala sad dole sad gore sa intervalima sunca :D.Kasnije se rascistilo pa sam otisao na Ogorjelicu i ondje pri vrhu ona staza sto je pored transporta je kriticna, dosta pocinje progledavat i puno kamenja ali to je samo taj dio, mozes naprimjer to obici i ici na 4 ako se ne varam pored dvosjeda koja je dobra.Poljice otisao jednom na 1 i to onu kroz sumu ne onu duzu a izgleda nije prolazio ratrak tu pa puno hangova, dok je donji dio ok.Ja sam ostao do pola cetiri na Praci i mogu reci na kraju dana je postala pravo ledena onaj dio  ispod jezera a gornji dio je meni dobar pravo.Ali stizu nove padavine tako da ce to biti dobro sve :D

Korisnik

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Korisnik

Ormariæ je pao!!! :) :) :) Prvi put ove sezone.

Korisnik

DekiDeki

Quote from: Korisnik on 17 January, 2017, 12:13:34
Ormariæ je pao!!! :) :) :) Prvi put ove sezone.
A ormariæ znaèi 50cm snijega...
Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

HeAd

Na kameri gdje je ormaric nije dobar datum..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ivan_NS

Da li ima dovoljno snega za skijanje van staze?

SelverM

Bio nedelju 15.01 i ponedeljak 16.01 .. sve za 10 po meni. Odnosno ja sam zadovoljan i sa Pracom bio na zvanicnom otvaranju sezone, tako da je ovo sad milina. 

I za sve one koji su najvaljivali "suhu zimu", "zima bez padavina", lijepo je znati da su demantovani, Bogu hvala. Pozz

®eljeznièar ©AMPION !
DOBRINJA

Atomba

(snow) (snow) (snow) ajmo jos jedno 50cm, pa meeto za 10 dana

Atomba

Zliko bi mogao opaliti neki izvestaj, covek ima smisla za to