• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini sezona 2016/2017 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 27 December, 2016, 21:58:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

VladaNS

Svaka cast  :bravo::(
Samo da padne ovaj najavljeni sneg za sledecu nedelju! (snow)

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HeAd

Sta je s cestom do gore kad se dosta ljudi zali na fb?
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

dugokontov

Nije ocisceno kao proslih godina, ali ako imas zimske gume mozes bez problema izaci

alternativni

Imam zimske gume i imao sam problema.
(Koliko para za gume, toliko muzike :D )

majasamaja

evo jedan kratki izvjestaj od mene.... nije me bilo 2 godine  :))
cesta je mogla biti bolje ociscena, poprilicno je klizavo ali moze se proci fino sa malo proklizavanja na okukama  :DD

sto se skijanja tice, a s obzirom da sam pravila pauzu malo zbog povrede malo zbog nedostatka snijega prosle godine, meni je danas bilo super. Vrijeme .... smjena magle i sunca sa vjetrom i minusom je doprinjela da staza opstane

Praca, prosla jednom, gornji dio staze solidan donji ima leda pa sam odma i odustala i presla na Ogorjelicu
Ogorjelica je sto se mene tice za pohvalu bila. Gornji dio staze je oko 12-13 sati malo progledao, bilo je trave i kamenja ali se sve moglo fino zaobici, a donji dio staze mi je bio super i svo vrijeme se fino drzala staza, cak je i 4etvorka (prema Zelji) bila super, za divno cudo i onaj dio ispod dvosjeda koji obicno pri dnu prvi progleda je bio super. Poljice nisam isla jer je vjerovatno bila guzva pa mi se nije dalo ici u tom pravcu.
Ne znam da lia sam se ja zazelila skijanja ili ne, ali ja sam danas bila prezadovoljna onim sto je Jahorina pruzila  :)) :)) :))

dea

Put od Pala prema Jahorini izgleda ovako: