• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini sezona 2015/2016 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 08 March, 2016, 14:57:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mijat

dobar snimak  (Y) gde si prièvrstio kameru?

alternativni

Nisam prièvrstio :D
©tapove u jednu ruku, mobitel u drugu... Glavom u snijeg, pa snimanje isponova :D

hallo

@alternativni
Svaka cast... :bravo::(, i ja juce ,povucen praznom stazom, spustih jednom, ali cojonnes nisam imao da telefon drzim jednom rukom i skijam. fuf...a sneg vec ojuzio i tezak...ali opet lepo bese...
:skijas:
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

djmiros

IggyPop

S Kojotovski

Danas na kamerama super izgleda....al' j**i ga, nema vise odmora, slobodnih dana, ne da zena, kaze dosta vise  regge

vranex

sta dosta vise, nema toga.
Ja kontao bjezati sutra gore, a sad evo nestade iz prognoze i ova kisa za vikend..bice to super 4 dana opet :D

MiKuLa

Sutra pogotovo a izgleda do nedelje pravo proljetno skijanje sa laganom garderobicom.
A u nekoj zavjetrini za majice i nabaciti farbicu.  8)

S Kojotovski

taraba

vip-jahorina

Bijah vrijedan jutros!
U 9 na stazi, i ne pozalih!
Preko noci je stislo bilo te su jutros staze sami vrh bile. Sve do 11-12 kad su zbog visokih temperatura vidno popustile.
Skoro da nema ljudi, a osim Prace sve staze u pogonu. Olimpik mrak! Jos prepariran od takmicenja :-)

Ali imam osjecaj da se polako blizi kraj. Veceras puse jak vjetar, mrsko mi izaci vani, ali predpostavljam da je jugo. Samim tim ocekujem rapidno opadanje snijega po stazama, koje su do danas na poznatim mjestima samo malo ogolile bile (kamenja nije ni na vidiku bilo).

S Kojotovski

Ovaj vikend sam na putu, nadam se da æe ¾ièara vrtiti (barem Olimpik) do 9-10.04.2016 da se oprostim od ove sezone kako dolikuje  austin:(