• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini sezona 2015/2016 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 08 March, 2016, 14:57:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

taraba

MiKuLa

vip-jahorina

King of Spring  (:smijeh:  (:smijeh:

https://www.facebook.com/killingtonresort/videos/10153665425609401/

VladaNS

WTF

E ko bude za vikend skijao biæe Kralj  (Y)

bnbg

Jel se zna hoce li raditi zice u ponedeljak ili to zavisi od broja prodatih karata. S obzirom da ima prodatih sezonskih karata logicno je da rade ako ima uslova. Ali to ne mora nista da znaci, pa me zanima ima li neko neku informaciju. Ne bih se uputio gore 300km a radi poljice lift. Ipak je pred kraj sezone pa nema gostiju a radni dan pa nema ni sarajlija.

Skijas5

Ne znam zasto ne bi radili liftovi. Sve normalno bilo ove sedmice. Bice i naredne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skijas5

Jedino se treba bojati plusa i kise :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

alternativni

Ova magla ne zna da smo mi pomjerili sat.
Gdje je onaj hepek za rastjerivanje magle?
ole

acovuk

Bio petak i subotu. U petak dan vrh. Sunce sporadicno magla i ti kratko,malo skijasa,staze odlicne. U subotu otvorili Pracu koja je odmah pustila tako da smo vrteli Ogorjelicu(najbolja) i Poljice. Sve u svemu top skijanje. :skijas: :skijas: :skijas:

alternativni

looka

Brate kakav dan danas...  ludzatobom:((
Oni koji su se omisljali da li da dodju, a nisu, ne da su se zaj...

baksuz

Extra dan danas...malo je ujutro snijeg i magla zezalo,al vec oko 10 sati se vec magla rascistila..staze dobre uz 5-6 cm novog snijega po njima.. Ogorjelica ubjedljivo najbolja. I Praca je bila dobra do pola 11 otprilike,ali je propala vrlo brzo. Uglavnom da ne duzim odlican dan i odlicno skijanje. Nadam se da ovi najavljeni plusevi sledece sedmice nece previse uticati na staze...

S Kojotovski

Umjesto izvjestaja, jedna slicica, danasnji dan cemo dugo pamtiti

alternativni

Za one koji ka¾u da je bila gu¾va u subotu  :skijas:

https://www.youtube.com/watch?v=XCj_gUZ_swM