• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini sezona 2015/2016 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 08 March, 2016, 14:57:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

3d

Sutra dolazim oko 1

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

alternativni

Izgleda da Praèu èuvaju za vikend, vjerovatno se oèekuje gu¾va... Tarlahajte da izdr¾i na suncu  ole

vranex

Ovo je pravo najljepse martovsko uzivanje. Ko ne dodje ne zna sta propusta!
Mikula je sve rekao!
Mijate vidimo se sutra na pivcu obavezno!

mijat

©to se nisi javio danas? Nisam mogao da te nafatam a i pljoska mi se ispraznila pre vremena [emoji41]

arctic_monkeys

Neki novi snijeg moje oci na prognozi vide  (snow) (snow)  ole ole ole

brera

S Kojotovski

Odmah sam se prebacio na forum, ne mogu da gledam kamere, fino osjetim slabost u ¾elucu

alternativni

Praèa radi veæ danas. Gdje je onaj DarkoN? Da i danas pisemo godisnji?   ole

volimvolim

Po prognazama bice  puno, puno snijega u narednih 9 dana .
  (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow)

:skijas: do maja!

Daj Boze, da se ne promjeni!

haxomania

Samo da ne bude kise, ovo je sve na granici. Al za to sutra ide  anan pravac Jaha

dugokontov

Kratak izvjestaj od danas... vrijeme super... staze super... pustili su i pracu... ja nisam naisao na kamencic nigdje... negdje oko 11:15 su staze pocele malo popustati, ali to nije nista strasno... Zeljo je povremeno radio... cini mi se da je neki kvar u pitanju... mozda ga puste do kraja dana, da se moze uzivati i na onoj stazi ispod dvosjeda ogorjelica, koja super izgleda... sve u svemu, bit ce sve odlicnog skijanja i za vikend.

Na sve ovo, jedan prijedlog OC-u... postoji li mogucnost da se staze pocnu pustati pola, ili cak i sat vremena ranije... To bi efektivno znacilo da se moze sat vremena duze skijati na tvrdoj podlozi.