• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2.dio - sezona 2015-16

Started by vip-jahorina, 04 February, 2016, 09:02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Goga Mostar

Dajte ljudi neke informacije, pronijeti æemo jaja èekajuæi i gledajuæi kamere! Prognoza svaki sat drugaèija!!!

skisator

Quote from: Goga Mostar on 03 March, 2016, 14:50:04
Dajte ljudi neke informacije, pronijeti æemo jaja èekajuæi i gledajuæi kamere! Prognoza svaki sat drugaèija!!!
Poceo je da pada, staze u sasvim dobrom stanju. Dosta magle i vjetra na vrhu. Eto toliko u ovom javljanju.

drLoza

Quote from: skisator on 03 March, 2016, 15:02:30
Quote from: Goga Mostar on 03 March, 2016, 14:50:04
Poceo je da pada, staze u sasvim dobrom stanju. Dosta magle i vjetra na vrhu. Eto toliko u ovom javljanju.

znaci samo vjetar remeti sestosjede sad....nista ako budes u mogucnosti izvjestavaj !

Korisnik

Po prognozi sutra idealno...slabiji vjetar nego danas, -4 stepena...a ja moram da smrdim u kancelariji!!!

Zliko

Sad sa staza. Do sada od ove futave sezone, ovo je najbolji dan sto se tice kvalitete staza. Vjetar je pojak na vrhu, tako da Poljice nisu pustili. Kamenja nema uopste, ali ima rupa (zemlja je jos topla i ispod je bljuzgasto) i tu i tamo zemlje. Trenutno je 0C i pada sitni snijeg. Snijega ima na mjestima 5-10cm, negdje i do 50cm. Cjelac je dosta tezak/vlazan snijeg, tako da oprez ko to voli. Ko bi rekao da se sezona moze otvoriti u martu :)

alternativni

Quote from: DarkoN on 02 March, 2016, 13:07:31
Zar u Sloveniji ima WIFI? devil:( devil:( devil:(
Normalno da ima :PP :PP :PP

Ne dirajte mi Slovence :P nek lijepi prognozu, mene svaki put obraduje.

Eto najavljivali su malo padavina, pa dobismo 40cm :P

brera

Quote from: alternativni on 03 March, 2016, 15:38:42
Quote from: DarkoN on 02 March, 2016, 13:07:31
Zar u Sloveniji ima WIFI? devil:( devil:( devil:(
Normalno da ima :PP :PP :PP

Ne dirajte mi Slovence :P nek lijepi prognozu, mene svaki put obraduje.

Eto najavljivali su malo padavina, pa dobismo 40cm :P

???  (PIVA) (PIVA) (PIVA)  regge

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

brera

HeAd

Danas good day. Good good good...mozda od pocetka nije bilo tako good...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MiKuLa

bnbg

Zna li neko sta je sa pracom? Izgleda da dole nije minus a mozda i nije dovoljno snega palo. Ima li kakva informacija.

Radiohead