• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2.dio - sezona 2015-16

Started by vip-jahorina, 04 February, 2016, 09:02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

HeAd

A to je isto ko kad bi potego 200km da se kupam u bazencicu, djes poso na 15centi to nije ni za hladit pive da upadne cijela WTF usput radi sestosjed za panoramsko razgled...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

IggyPop

JCVD

Quote from: HeAd on 27 February, 2016, 09:59:33
A to je isto ko kad bi potego 200km da se kupam u bazencicu, djes poso na 15centi to nije ni za hladit pive da upadne cijela WTF usput radi sestosjed za panoramsko razgled...
ipak ne trebavda pise da radi

S Kojotovski

Danas je bilo jedno blic skijanje. Staza sa tanjira kroz sumicu pa prema Termagu skroz OK, preko puta Termaga na dva mjesta potocic se ukazao, sto je odmah oznaceno. ''Glavna'' staza uz tanjir tako, tako, moze se. Najveci problem je velika guzva na tanjiru, vec oko 10:30h nema smisla cekati. Inace, super prijepodne, sunce, sve se bijeli, nije hladno, ubilo se za setnju  (W)

Goga Mostar

fbasic

Quote from: JCVD on 27 February, 2016, 09:50:10
6sjed radi ali samo ovde na stranici,admine svaka ti cast za nas sto smo potegli 200km i vise pa dosli na lift koji radi alal ti vera dabigda i ti nama dosao na kupanje a mi ti rekli grije a krupa te ufatila. Jahorina nikada vise !

Pretpostavljam da si potega iz Hrvatske - evo nam radosne vijesti za Kupres. Pogledaj progonozu (snow). Ispod stavljam prognozu i za Jah... (rain)

brera

skisator

Quote from: fbasic on 27 February, 2016, 13:46:38
Quote from: JCVD on 27 February, 2016, 09:50:10
6sjed radi ali samo ovde na stranici,admine svaka ti cast za nas sto smo potegli 200km i vise pa dosli na lift koji radi alal ti vera dabigda i ti nama dosao na kupanje a mi ti rekli grije a krupa te ufatila. Jahorina nikada vise !

Pretpostavljam da si potega iz Hrvatske - evo nam radosne vijesti za Kupres. Pogledaj progonozu (snow). Ispod stavljam prognozu i za Jah... (rain)

Ide ovo sve u snijeg na Jahorini  :))

SKIslo

borderka

Stvarno sam bila bolesno optimisticna, ali cini mi se da i sezonsku i unistenu opremu treba ostaviti u podrum. Evidentno je da je kraj, prognoze lose, a nisam sigurna koliko je njima vise i stalo da bilo sta rade i zarade.

Carving tri

Neprestano isti tok vremenske prognoze. Sa distance od 5-6 dana, najavljuju se snje¾ne padavine. Sa svakim novim a¾uriranjem prognoze, sve manje snijega ili nikako.

kizo

Jedva èekamo da doðemo na Jahorinu anan anan(ali sledeæe godine)Ove godine smo  :skijas: i bilo je (snow) ole ole ole ole ole