• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2.dio - sezona 2015-16

Started by vip-jahorina, 04 February, 2016, 09:02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zliko

palo je par cm, vlazni (temp oko 0C)...nazalost prognoza je od sutra opet plus i kisa, tako da sumnjam da ce ista od ovih par cm ostati za podloge :( ubi nas ovo toplo hladno...

looka

Trenutna...
Ja sam gore, pada, malo utanjio. Ima 10-15 cm i cini mibse da su ratraci upravo izalsi. U najboljem scenariju mozda bi moglo sutra biti nesto malo mada moje prognoze nisu optimisticne bas. Pozdrav svima!  ole

S Kojotovski

Umjesto skijanja na Jahi, gledam prenos skijanja na HRT-u, bljak!

bojpuc

mijat

koga to moje okice vide  ole looka  ???

nadam se da si nabavio veæu pljosku  regge kad smo zadnji put vukli iz one minijaturne bila je premala, sigurno je mater oprala zajedno sa jaknom pa se skupila  (:smijeh: ja veæ dva dana slavim, marko je postao punoletan  ole ole ole

MiKuLa

Iako je to juce izgledalo nevjerovatno, Poljice lift  i Baby lift rade  :skijas:

vranex

bnbg

IggyPop

Stvarno ako iko zna hoce li sutra nesto raditi neka javi.

bojpuc

Hoce, radice zice...zavisi od vjetra ali sam vidio da osnjezavaju dodatno Ogorijelicu (donji dio) tako da ocekujemo od 9h da proradi, sta tacno javim ujutru. :skijas:

vranex

Nerve

Haj, kolika je Jahorina planina...

daksarela

Ja juce stigao. Prosetao se sinoc do Poljica. Ratraci su utabali koliko su mogli. Danas bi moglo da se izvuce nesto skijanja, ali vidim da jos ne pustaju staze.

bojpuc

Pustili su Ogorjelicu i Poljice (6-sjed)