• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2.dio - sezona 2015-16

Started by vip-jahorina, 04 February, 2016, 09:02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

vip snow

vip snow

Radiohead

Od svih stvari najvise mi ide na zivce zahladjenje u ovoj sezoni.....

svicar

skisator

Quote from: Znaèi Bo¾e on 15 February, 2016, 10:38:29
Pozdrav. novi sam na forumu skijam veæ 5 godina da li ce biti oko 1. marta snijega?
  ole ole ole ole ole ole ole

Hoce 200%! I to bas 1. marta ce da padne   :DD

Goga Mostar

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

grga

ja sam u subotu dosao na jahu i danas se vratio kuci. nema smisla vise se muciti, do kraja ovog tjedna vrlo vjerojatno nece biti skijanja.

inace, ove godine mi je i treci auto ostecen na jahorini, nesto nevjerojatno. za prva dva puta sam znao krivca ali nisam mogao naplatiti stetu jer policija ne radi za turiste dok mi je ovaj put auto ostecen na parkingu (koji je uredno naplacen za dva dana, naravno).

sto reci, poceo se naplacivati parking ispred valjda svih kuca jer je proglasen "javnim", sve turiste docekuju klosari koji se ponasaju poput policajaca i pokusavaju obvezati ljude na stavljanje lanaca za "samo 5 eura", cijene pica i hrane u ugostiteljskim objektima znatno vise nego prije, vremenske prilike vrlo nepredvidive sto se direktno projicira na rad zicara i samih staza...

neki debil mi je jucer doslovno satrao zenu na praèi u punoj brzini na samom pocetku staze, morali su je voziti snowmobilom u ambulantu (svaka cast i pohavale deckima i doktoru u ambulanti). bilo je jako puno djece okolo (medju njima i moje) i mogu samo zamisliti sto bi se dogodilo da je tenkre svom silom pobrao neko malo dijete. bez obzira na detaljan opis doticnog debila u nadi da ce mu zabraniti skijanje tog dana, vidio sam ga kasnije jos tri puta na stazi...

nazalost, ne proricem bas svijetlu buducnost dragoj mi jahorini, stvari su se BITNO promijenile u odnosu na ono sto je bilo prije samo par godina. jos malo pa ce cijena tjednog skijanja za obitelj biti ravna onoj u francuskoj, s tim da se tamo SKIJA.
:(

EDIT: sve gore izreceno je moje osobno misljenje, ne zelim ulaziti ni u kakve rasprave.

dadotb

grga nemoj slucajno ruzno o Jahorini da pises, napasce te dusebriznici iste...sala mala, ovo je uzas, nema skijanja u sred februara, ali opsta pojava, nema ni na Kopu fakat...granica smrzavanja se podigla navise drasticno, Jaha ce u legendu uci i....

HeAd

Sto se cijena tice u Kolibi i Vucku kad mi naplate trznem se jesam li u Austriji (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Radiohead

Ni macke se ne j... vise u februaru, jer ne znaju jer zima ili nije....

grga

Quote from: dadotb on 16 February, 2016, 06:48:42
grga nemoj slucajno ruzno o Jahorini da pises, napasce te dusebriznici iste...sala mala, ovo je uzas, nema skijanja u sred februara, ali opsta pojava, nema ni na Kopu fakat...granica smrzavanja se podigla navise drasticno, Jaha ce u legendu uci i....

neka me napadne tko hoce, nije da me previse brine. oni koji se trebaju zabrinuti su ljudi koji zive od jahorine, sve o cemu ja pricam ide, direktno ili indirektno, na njihovu stetu. ja sam otisao prvenstveno radi vremenskih uvjeta i nemogucnosti skijanja no pitanje je kad cu se opet vratiti jer ta bahatost u kombinaciji s namjerom otimanja novca na sve moguce nacine zaista nema smisla. naplata parkinga (za mjesta koja sam sam morao cistiti posudjenom lopatom i bez izdavanja potvrde/racuna) je toliko jadan i nizak potez da je to jednostavno nevjerojatno i (meni) tesko shvatljivo.

vjerujem da oni koji imaju koristi od toga imaju strasno jake argumente za to, neka im je sa srecom.

gordon99

Samo informacija da nije bas da nema snega. Danas na Kop-u....
Temperatura trenutno 6°C. 35 cm snega a radno vreme do 16:30h.
Imam rezervisanu Jahorinu za 27.02. Pasce sneg.  ole