• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2.dio - sezona 2015-16

Started by vip-jahorina, 04 February, 2016, 09:02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

JCVD

Pada li gore ista kakvo je stanje?  Ala obavjestavate svaka vam cast imate kamere i dosta vam -.- osnnjezava li se oiszta? sta se radi gpre ima li itko adekvatan da da podatke

brera

vranex

Sinoc na toj kameri od rajske bar 100 auta parkirano po stazi i putu.. kakav je to happening bio?

Ima li vijesti sa prace? zaprasuju li?

bakica

Pustili lift na Poljicama  :DD   ole
Eto me sutraaaa  ole

HeAd

nakon tri mjeseca tarlahanja izgleda da slijede rezultati  :skijas:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Sale86

Samo da se obistine ove prognoze da bude nekog skijanja ove godine  ole ole ole ole (snow) (snow) (snow)

fbasic

Najbolje skijanje ove sezone je bilo u periodu onog hladnog vala iza 15.01. do 26.01. Bilo je u jednom trenu realnih 40cm, a prognoza je nekoliko dana prije toga pokazivala preko 120cm. O kako sam se radovao tada... Vidit cemo oce li se oboriti taj rekord ove sezone vise...

IggyPop

Gospodo javite hoce li sta raditi sutra. Ima li nade za pracu? Rade li zirafe?

skidub

Carving tri

Koliko je snijega napadalo?  Ima li iko gore na Jahorini, da nam ka¾e kako je stanje?

Nerve

Haj, kolika je Jahorina planina...

JCVD

6sjed radi ali samo ovde na stranici,admine svaka ti cast za nas sto smo potegli 200km i vise pa dosli na lift koji radi alal ti vera dabigda i ti nama dosao na kupanje a mi ti rekli grije a krupa te ufatila. Jahorina nikada vise !