• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2.dio - sezona 2015-16

Started by vip-jahorina, 04 February, 2016, 09:02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Filipino

Otvoreni svi 6- osjedi na ovako malo snijega , za ne povjerovati [emoji106]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bojpuc

:bravo::(  i Praca je otvorena, pa vidjecemo koliko ce izdrzati sve, prvih 3-4 h sigurno...

alternativni

Hajd kad sjednete na rakiju, posaljite nam koju sliku sa staze   ;D

bojpuc

Staze su jako lose, ne isplati se. Ogorijelica jedva se spustio, na sredini sam Prace, sto vise idem dole to losije. Pozdrav

looka

Quote from: mijat on 20 February, 2016, 14:14:38
koga to moje okice vide  ole looka  ???

nadam se da si nabavio veæu pljosku  regge kad smo zadnji put vukli iz one minijaturne bila je premala, sigurno je mater oprala zajedno sa jaknom pa se skupila  (:smijeh: ja veæ dva dana slavim, marko je postao punoletan  ole ole ole

Plosku nisam ni nosio, nosio sam flasu s obzirom da na stazu nisam ni isao pa sam nekako morao da ubijem tugu!   (sweat)

Traje li to slavlje i dalje ili je privedeno kraju? Marko punoljetan, tek sam sad skontao koliko sam ustvari ostario! Izvuci ga za usi od mene!

P.S. Stanje na Jahorini nema svrhe komentarisati.

SKIslo

vranex

Svake sedmice ista glupa prica..

Neka prognoza od pola metra snijega se pojavi, i onda svaki dan se ta kolicina prepolovi uredno, i na kraju samo malo zaprasi i to je to.

Isto kao i prije 2 godine.

Radiohead

Pa moraju i ovi snowforecast nesto zaraditi, kad bi bili pesimisticni ko bi ih posjecivao

bakica

Meni juèe bio super dan, nije bilo gu¾ve, nije bilo èekanja za lift, ma fenomenalno

Radiohead

Ma vala kad smo se svi izradili ove sezone, ne bi bilo posteno da neko skija u martu  (:smijeh:

kapa

SKIslo