• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2.dio - sezona 2015-16

Started by vip-jahorina, 04 February, 2016, 09:02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

bnbg

Quote from: vip-jahorina on 10 February, 2016, 09:40:18
Mete!!! I to mokar, tezak :-)
:skijas:
Samo da ovo u nedelju okrene sa severa i da spusti temp, bilo bi preko pola metra ako ne i vise. J,,, zimu kad na planini nece temp u minus, nego ovaj prokleti jugo pravi ozbiljne probleme.

Korisnik

Samo da se za stepen dva spusti temperatura 15og...i novih pola metra je tu :)  :skijas: :skijas: :skijas: ole

Radiohead

Samo da februar potraje jos 90tak dana i bit ce to OK. U pm palo tacno 10cm snijega

bnbg

Quote from: Radiohead on 10 February, 2016, 12:41:38
Samo da februar potraje jos 90tak dana i bit ce to OK. U pm palo tacno 10cm snijega
Sta je ? Jel prestao da pada?

mijat

brera

Radiohead

Na tim sankama i motornim k.... nema niko normalan, priviligovana burzoazija koja misli da sve moze sa svojim statusom (nazalost i moze), u svojoj sili i nasilnistvu moraju se dokazati da su posebni pa tako i u ovome. Ne vozaju ovi samo po Jahorini, kurce se oni i razmecu na sve i jednom izletistu, debili nad debilima. Pitanje je ima li policija nacina i sredstava da ovo ganja

Radiohead

Uhh sta se ja napisa, a meni se cini da VIP vozi ovako nesto u slobodno vrijeme (oko kuce)

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...