• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pripreme za sezonu 2015-16

Started by vip-jahorina, 08 September, 2015, 13:59:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bnbg

Ljudi, nema jos nista od skijanja ne zanosite se. Vidite da viri trava i kamenje na sve strane, moglo bi mozda malo da se skija ali veoma rizicno. Na jahorini nema skijanja dok ne padne oko 1m to svi znamo, sve ovo je vrlo tanko.

Filipino

Sad ima podloga od nekih 10-20 cm pa vjerujem da bi sa novih 30 cm moglo poèeti skijanje

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

vip-jahorina

radilo ili ne , cisto sumnjam da cu tamo otici ...  austin:(

bnbg

Quote from: Filipino on 10 December, 2015, 22:29:45
Sad ima podloga od nekih 10-20 cm pa vjerujem da bi sa novih 30 cm moglo poèeti skijanje

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ne znam samo kojih 30cm, nije palo ni 10cm kad se malo slegne. Ovo sto se vidi na kamerama je prilicno tanko.

vip-jahorina

Ima neka podloga, sa novim padavinama bi bilo puno lakse stazu pripremiti

bakica

Quote from: JAHORINA13 on 10 December, 2015, 16:36:39
Skijaliste Ravna Planina ce sigurno raditi bar ja mislim evo gledam sa prozora staza osvjetljena sto znaci da ce nocno skijanje biti sigurno, a i topovi rade punom parom (Y)
I ja sam gledala, sinoæ cijelu noæ gorila svjetla  :) ja sve skakala po kuæi od sreæe, ujutro vidim i dalje svjetla upaljena
Kad oni poèinju?

VladaNS

Ka¾u iz OC da æe za opening raditi lift poljice..

Radiohead

Ne znam sto ganjve sa tim otvaranjem svake sezone, ako se ne moze otvoriti i nema snijega 12.12 sto je problem sacekati prognoze i uraditi to kako treba, ovako samo nervozu stvaraju i razocarenje kod ljudi, evo i da ima otvorenje ko ce skijati na 10 cm snijega sa travom?
Lani je super sezona bila i cekali smo do 28.12.
Evo vip je najavio padavine 24 i tako je i bilo

Pravo skijanje je krenulo oko NG.
http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=1636.300
Mislim da ne preostaje nista drugo nego da cekamo

vip-jahorina

mi smo objavili na nasem FB da je sutra skijanje .... nadam se da ocekivanja nece biti prevelika  8))
U svakom slucaju, skije treba pripremiti, vezove zategnuti/olabaviti, brile ocistiti ....

Moje nove pance :-)

delija999

ja bi trebo 25.12 na 4 dana doci, al izgleda slaba nafaka sto se snijega tice

vip-jahorina

delija999

Quote from: vip-jahorina on 11 December, 2015, 14:10:10
da tada mi moglo zapadati ....  ole
moze on preko noci zapadati, al gledo sam prognozu i navodno nista do 28. bar sto se naseg podrucja tice

jotaelektro

MiKuLa