• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - kraj sezone

Started by vip-jahorina, 09 April, 2015, 23:37:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

kratko da se prijavim  :))

Operacija prosla, dokovi kazu sve ok, koljeno odlicno zakrpljeno, novi ligamneti ce biti jacih od starih. Predstoji 6-8 mjeseci prvo terapije a onda intenzivnih treninga tako da sam za narednu sezonu 110% spreman.
Sto rece HEAD, ko nije imao ovakvu povredu, nije pravi skijas  (:smijeh:

vip-jahorina

osvrt na "bakicino" pismo.

Sve sto si navela je ili vec odradjeno ili se ne moze bolje odraditi.

Staze su prilicno dobro odradjene, stapovi drecave boje obiljezavaju staze u slucaju magle. U tim slucajevima je gorska sluba na sve strane i usmjerava ljude. Bolje oznacavanje u ovom trenutku nije moguce, prije svega iz finansijskih razloga. tako da nema potrebe o tome da pricamo.
Sanke po stazi su zlo, ali s druge strane ja dnevno predjem 30km u radnoj voznji sa sankama sa jedne strane planine na drugu i to je jedan od razloga zbog kojih imas informacije iz prve ruke. Opet ono staro pravilo: nisu uvijek svi isti. Naravno da ne vozim po stazi, osim ukoliko ne postoji preka potreba, ali to je vise nego pazljivo. Opasniji je recimo SkiDeki na skijama ili Mijat kad se napije ili Brera u kojem god stanju  (:smijeh:

brera

vip-jahorina

brera

dugokontov

vranex

nista ne ragi sem olimpika.. sta je ovo sad?

dugokontov

pa dobro, prognoza je da ce kisa i snijeg... bitno je sta ce sutra raditi (:

Korisnik

versus

Znam da budu najave koji æe liftovi sutradan radit. Ako mo¾e za nekoga tko se eventualno sprema na du¾i put...Bio bih zahvalan.

BL

Quote from: vip-jahorina on 17 April, 2015, 15:18:44
kratko da se prijavim  :))

Operacija prosla, dokovi kazu sve ok, koljeno odlicno zakrpljeno, novi ligamneti ce biti jacih od starih. Predstoji 6-8 mjeseci prvo terapije a onda intenzivnih treninga tako da sam za narednu sezonu 110% spreman.
Sto rece HEAD, ko nije imao ovakvu povredu, nije pravi skijas  (:smijeh:

©to br¾i oporavak.

Denis i Jan

Ima li  info za sestosjed danas, molim Vas?!!!!

MiKuLa