• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 07 February, 2015, 02:46:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

brera

HeAd

Danas full staze i u 14h korektne  :bravo::(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Taksista

Pozdrav za sve  rr ..to sto se ne oglasavam ne znaci da Vas ne pratim....vec 2-3 godinice...sada mi treba samo kratka informacija:ima li snega na putu iznad Vlasenice(ako je neko prosao skoro) i ima li snega na prilazu Jahorini (Pale -Jahorina)...unapred hvala  ;))
Kad sam mog'o nisam mog'o , sad kad mogu ja ne mogu...

mijat

samo kad tebi nije  devil:(

@taksista
javljam ti sutra ako nije kasno  anan

Radiohead

Radiohead

Jel zna neko od koje godine se kupuju karte za djecu. Ne baby lift veæ za ostali vertikalni transport.

nevlad

Puno napretka u odnosu na prethodne  godine, staze bolje oznacene, redari na zicama rade svoj posao, pomazu ljudima i prave red. Imam samo dve zamerke, jedna se odnosi na skijanje, video sam danas najmanje troje mootrnih sanki negde oko 14h na poljicima. Ni jedan od njih nije GSS ili nesto slicno, nisu imali upaljenje sirene jer kada god neko od sluzbenih lica vozi sanke cuje se sirena. Cini mi se da dok neko ne pogine zabrane nece biti.
Druga zamekra je naplata parkinga, vrlo nespretno i bez jasnog objasnjenja gde se naplacuje parking i na osnovu cega. Ako se parking naplacuje po celom Satoru gde su znakovi gde je parking a gde  nije, jer ovako ne postoji red. Oni koji su domaci ne placaju parking, pravo je pitanje zasto? Ako se vec naplacuje mora da se naplati svima, a da se domacima izdaju nalepnice. Bez  jasnog nacina naplate gost ima utisak da placa porez za budale. Dolazi se i do piatanja zasto da se placa parking jer kako da se dodje na planinu bez kola, bolje bi bilo da se zavede red oko turisticke takse za svako noecenje koje se napravi na planini. Mnogo je lakse  i profesionalnije kada se coveku kaze krevet je XX evra (ili maraka) bez skrivenih troskova.
Nadam se da ce se i ove stvari srediti na  radost svih ljubitelja skijanja i planine.

mijat

@radiohed
od 5 do 15 godina su deca, mislim da je donja granica prestroga  :X

Atomba

Bio sam u januaru sa klincem provlacio se u ljudi koji rade nisu pravili nikakve probleme. Cak su mi rekli da se provlaci da meni ne blokiraju kartu. Sto znaci jedan dan kupis kartu za dete jedan ne treba ispostovati tolerantnost osoblja! Pozz

borisBP